Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

"ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;" ΡΩΤΑΓΕ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ & Ο ΦΟΝΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ.

βουλγαρα
Δολοφονία καρδιολόγου: Η αμύθητη περιουσία, οι υποψίες και το… τεστ dna. Τι μαρτυρούν άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.  Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη από τον 37χρονο Βούλγαρο με την βοήθεια της 35χρονης Βουλγάρας συζύγου του γιατρού....

Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του καρδιολόγου αναφέρουν πως η 38χρονη Βουλγάρα, με την οποία είχαν μαζί κι ένα τρίχρονο παιδί, ήταν η τέταρτη σύζυγός του ενώ τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν σε διάσταση.
Η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου που σχεδίασε τη δολοφονία του μαζί με τον εραστή της Αμφισβητούσε την πατρότητα του παιδιού
Τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στο παντρεμένο ζευγάρι οι καυγάδες κυριαρχούσαν με τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη να φαίνεται πως είχε σοβαρές υποψίες για εξωσυζυγική σχέση της 38χρονης.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν συγγενικά πρόσωπα του καρδιολόγου, ο γιατρός αμφισβητούσε την πατρότητα του τρίχρονου παιδιού ζητώντας ανά περιόδους από την 38χρονη να προχωρήσουν σε τεστ dna προκειμένου να αποδειχθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας.
voulgara-kriti
Η Βουλγάρα. Ήθελε και Κόστα Ναβαρίνο η κυρά. Στη φωτο στο ξενοδοχείο της χλιδής, με λεφτά άλλου, όπως πάντα
Η αμύθητη περιουσία και ο σχεδιασμός της δολοφονίας
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος γιατρός είχε μία… αμύθητη περιουσία τόσο κινητή όσο και ακίνητη αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα, εικάζεται πως αυτός ήταν και ο λόγος που η 38χρονη συμμετείχε στον σχεδιασμό της δολοφονίας του προκειμένου να πάρει στο… χέρι την περιουσία.
Η ίδια φαίνεται ότι διατηρούσε τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια ερωτικές σχέσεις με τον 37χρονο Βούλγαρο ωστόσο τον τελευταίο μήνα αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχέδιο της εξόντωσης του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.
Όλα δείχνουν ότι είχαν σχεδιαστεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ο 37χρονος αστυνομικός ήρθε αεροπορικώς στην Κρήτη, πριν μία βδομάδα περίπου, προκειμένου να δολοφονήσει τον γιατρό και στη συνέχεια να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Είχε ενημερωθεί εκτενώς από την 38χρονη για το δρομολόγιο που ακολουθούσε κάθε Σάββατο πρωί και χθες αποφάσισε να του στήσει το… καρτέρι θανάτου.
Πήρε την καραμπίνα του και πήγε στα Πιλαλήματα του Κουτσουρά Σητείας περιμένοντας να περάσει ο γιατρός. Μάλιστα, μέχρι να φανεί το αυτοκίνητό του ο 37χρονος υποδύθηκε τον κυνηγό.
Μόλις είδε το όχημα άνοιξε πυρ εναντίον του και το ακινητοποίησε ενώ μόλις βγήκε ο καρδιολόγος από το αυτοκίνητο τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, τρεις στην πλάτη και μία στο κεφάλι.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σ’ ένα λευκό αυτοκίνητο κι έγινε… καπνός.
Η μαρτυρία – κλειδί
Αυτό που δεν είχε σχεδιάσει το… σατανικό ζευγάρι ήταν η παρουσία του 73χρονου κυνηγού στο σημείο ο οποίος έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.
makeleio.gr
με πληροφορίες από το cretapost.gr

3 σχόλια:

  1. συνεχεις δολοφονιες ελληνων απο αλλοδαπους α ρε καταντια,αλλος ενας ελληνας δολοφονειται ετσι απλα απο ενα αλλοδαπο βουλγαροσκουπιδι

    πηγε παντρευτηκε βουλγαρα ο καρδιολογος και μαλιστα κατα πολυ νεοτερη του,πραγματικα τι να πεις και ποσο πιο κατω,αντι να μεινει με την πρωτη του γυναικα που ηταν ελληνιδα και να ζησουν ευτυχισμενα πηγε ο λακαμας και εμπλεξε με βουλγαρα που τον απατουσε και κερατωνε και θα του ετρωγε και την περιουσια και στο τελος τον δολοφονησε μαζι με τον αλλον βουλγαρο εραστη της
    απο την μια σου προκαλει οργη και απο την αλλη λυπη,γενικοτερα α ρε γελοιε ελληνα ποσοι αλλοδαποι και αλλοδαπες σου εχουν φαει τους κοπους μιας ολοκληρης ζωης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπούτσι απο τον τόπο σου,και ας είναι μπαλωμένο...αν είχε υπόψιν του ο γιατρός το συγκεκριμένο ρητό θα ζούσε,οι γειτονικές χώρες μας έχουν ρημάξει,και πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε μονίμως τα θύματα της υπόθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ γι αυτό έστειλα την Βουλγάρα κι ας ήταν και καθηγήτρια πανεπιστημίου στην Σόφια. Παντρεύτηκα Ελληνίδα και έκανα τέσσερις Έλληνες λεβέντες που σε λίγο θα ενησχίσουν το ελληνικό στρατό σαν τον Μακεδονομάχο παπού μου τον πολεμιστή του σαράντα πατέρα μου και σαν εμένα που υπηρέτησα την πατρίδα 28 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός στον Έβρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive