Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Με αυτούς τους «Τούρκους» μοιάζουν οι Έλληνες – Μια αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα ( 4 ΒΙΝΤΕΟ).Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Με αυτούς τους «Τούρκους» μοιάζουν οι Έλληνες – Μια αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)
Και όμως υπάρχουν «Τούρκοι» που μοιάζουν με τους Έλληνες, κάτι που χρησιμοποιείται ωστόσο κατά της Ελλάδας.  Οι δύο χώρες  ευρίσκονται κοντά σε μια..... πιθανή στρατιωτική σύρραξη στο Αιγαίο, τόνισε πρόσφατα η Άγκυρα, διότι ισχυρίζεται πως η χώρα μας κατασκευάζει στρατιωτικές υποδομές σε τρία νησιά που «θεωρούνται» τουρκικά....

Πρόκειται, σύμφωνα με τους Τούρκους, για 10 νέες στρατιωτικές βάσεις στα νησιά Κίναρο, Λεβίθα Μαύρα, τα οποία αναφέρουν με τα τουρκικά ονόματα (Ardıççık, Koçbab).
Την ίδια ώρα ο Ερντογάν με αφορμή την «Εβδομάδα Νίκης», όπου εξυμνεί την αποφασιστικότητα που επέδειξε το τουρκικό έθνος κατά τη διάρκεια του «Πολέμου της Ανεξαρτησίας» του 1919-1923, όπως αποκαλείται στην Τουρκία η Μικρασιατική Εκστρατεία της Ελλάδας.
Και όμως κάποιοι επιμένουν πως υπάρχει ελληνοτουρκική φιλία! Μια άποψη που έχει όμως βάση είναι πως Έλληνες και Τούρκοι μοιάζουν σε κάποια πράγματα!
Η ερώτηση που πρέπει να τεθεί όμως είναι ποιοι Τούρκοι μοιάζουν με τους Έλληνες;
Η απάντηση είναι εκείνοι της Μικράς Ασίας, της Κωνσταντινούπολης και του Πόντου, καθώς δεν είναι Τούρκοι αλλά ελληνογενείς και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό τους, το οποίο αναδείχθηκε μαζικά στα τουρκικά σίριαλ που κατέκλυσαν την ελληνική τηλεόραση.
Οι αυθεντικοί Τούρκοι κατάγονται από την δυτική Κίνα (Ουιγούροι σχιστομάτηδες) και αποτελούν ένα μικρό σχετικά ποσοστό του σημερινού τουρκικού κράτους. Δεκάδες εκατομμύρια ελληνογενών αποτελούν μαζί με Κούρδους και Αρμένιους τον πληθυσμιακό πυρήνα της Τουρκίας.
Οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν την καταγωγή τους, καθώς ο γενιτσαρισμός κρατά μέχρι τις ημέρες μας! Άλλοι δε, το γνωρίζουν και το διατρανώνουν, άλλοι πάλι το κρύβουν.
Πάνω σε αυτή την πραγματικότητα «πατά» η προπαγάνδα και αναφέρει πως Έλληνες και Τούρκοι μοιάζουν, καθώς όταν έρχονται κοντά Ελλαδίτες και «τούρκοι» Ελληνογενείς, για παράδειγμα στο εξωτερικό σε φοιτητικά ή επαγγελματικά προγράμματα, το DNA «μιλάει» και οι σχέσεις, μεταξύ των δύο πλευρών είναι «θερμές».
Ωστόσο αυτό χρησιμοποιείται προς όφελος των τουρκικών διεκδικήσεων, της τουρκικής «πολιτιστικής» διείσδυσης στην Ελλάδα και άρα εις βάρος της χώρας μας και ως εκ τούτου απαιτείται προσοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive