Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΔΟΥΡΟ; Η «Wonder Woman» στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα. Η 44χρονη πρώην αθλήτρια έχει μετατραπεί σε ανεπίσημη ηρωίδα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η «Wonder Woman» στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα
Είναι φανατική με τη γυμναστική και έχει χαρακτηριστεί ως «Wonder Woman» από τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στη Βενεζουέλα μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών της όπου φαίνεται να πετά πέτρες προς τους αστυνομικούς...

Η Caterina Ciarcelluti απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, καθώς η κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα αυτή της Νότιας Αμερικής.
Η 44χρονη πρώην αθλήτρια, που αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις της στο διαδίκτυο, έχει επικρίνει πολλές φορές την κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο. Για τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές αποτελεί κάτι σαν ανεπίσημη ηρωίδα και για αυτό έχει χαρακτηριστεί ως «Wonder Woman».
«Διαδηλώνω από την πρώτη ημέρα. Είμαι χαρούμενη αν έχει θετική επίπτωση η εικόνα μου, ώστε να γνωρίζουν για εμάς και επίσης για τις γυναίκες που ηγούνται μαζί με τους άντρες», ανέφερε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.
sfsfhsh7
sfsfhsh2
sfsfhsh3
sfsfhsh4
sfsfhsh5
sfsfhsh6
sfsfhsh8
sfsfhsh9
sfsfhsh10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive