Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Έγινε "ρόμπα" για ενα ...καφτάνι. Να το πληρώσει ή να το δώσει πίσω ζητάει η εταιρεία. ΦΩΤΟ

kontominas-spuropoulou
Να έχει κρατήσει ένα ρούχο για προσωπική της χρήση χωρίς να το έχει εξοφλήσει φέρεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, από εταιρεία ρούχων. Σύμφωνα με το fthis.gr, η εταιρεία ρούχων «The Motley Goat»...
σχολιάζοντας δύο φωτογραφίες της παρουσιάστριας στο Instagram, ζητά από την ίδια είτε να επιστρέψει το ρούχο, είτε να το εξοφλήσει.
200-2
Ο υπεύθυνος της εταιρείας ρούχων μιλώντας στο fthis.gr εξήγησε ότι έκαναν μια παρουσίαση ρούχων στις 2 Απριλίου στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, εκείνη ενθουσιάστηκε με ένα καφτάνι και ζήτησε να το φορέσει σε κάποια εκπομπή. Τελικά δεν το φόρεσε, όμως δεν επεστράφη, ενώ καμία προσπάθεια επικοινωνίας με τον στιλίστα της παρουσιάστριας δεν ευοδώθηκε.
Η ίδια η παρουσιάστρια, πάντως, δηλώνει άγνοια για το θέμα, ενώ μετά την επικοινωνία της με το fthis.gr διέγραψε τα σχετιά σχόλια από τον λογαριασμό της στο Instagram.
Δείτε εδώ τα σχόλια αλλά και το μήνυμα της εταιρείας στην παρουσιάστρια:
6-15
7-9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive