Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΙΣΛΑΜ; Δείτε την ΑΞΙΑ ΣΑΣ!! Ντοκουμέντο της φρίκης: Δείτε πόσο στοιχίζει μία σκλάβα για τους ισλαμιστές

Ντοκουμέντο της φρίκης: Δείτε πόσο στοιχίζει μία σκλάβα για τους τζιχαντιστέςΔείτε το «πιστοποιητικό πώλησης» με σφραγίδες & υπογραφές!!.Ένα ντοκουμέντο της φρίκης που ζουν εκατοντάδες γυναίκες που πωλούνται σαν σκλάβες στους Τζιχαντιστές φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εφημερίδα «Sun». Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο κοστίζει για τους τζιχαντιστές μία γυναίκα-σκλάβα; Όποια κι είναι η τιμή της, η πώλησή της πιστοποιείται εγγράφως με τα δακτυλικά αποτυπώματα του αγοραστή και του πωλητή...
Ένα έγγραφο ως «πιστοποιητικό πώλησης» μιας γυναίκας-σκλάβας βρέθηκε στη Μοσούλη. Το ντοκουμέντο αυτό αποκαλύπτει τα σχέδια υψηλόβαθμων στελεχών του ISIS για τις γυναίκες που κρατά σε καθεστώς αιχμαλωσίας.   H γυναίκα που φέρεται να πούλησε το  Ισλαμικό Κράτος περιγράφεται στο έγγραφο με βάση τα χαρακτηριστικά της: την ηλικία της, τη φυσική της κατάσταση και το χρώμα των ματιών της.
1
Το σπάνιο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο τα ανώτατα στελέχη του Ισλαμικού Κράτους συντόνιζαν-οργάνωναν την πώληση γυναικών που κρατούσαν αιχμάλωτες ως σκλάβες, έναντι βέβαια αμοιβής.
Ο «λογαριασμός πώλησης» έχει την υπογραφή των εμπλεκόμενων μερών: δηλαδή, τα δακτυλικά αποτυπώματα του αγοραστή και του πωλητή που βάζουν τη σφραγίδα στη συναλλαγή. Επιπλέον, περιγράφει τη γυναίκα που πουλήθηκε ως σκλάβα: 20χρονη, σε καλή φυσική κατάσταση, με καστανά μάτια. Η τιμή της… 1.500 δολάρια.
Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το έγγραφο κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά του.  
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, o άνδρας που φέρεται να είναι ο πωλητής της γυναίκας ήταν ένας σκλάβος που ονομάζεται Abu Zubair και ο αγοραστής Abu Monem.
Οι περισσότερες γυναίκες που προορίζονται για σκλάβες προέρχονται από τη μειονοτική ομάδα Γεζίντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive