Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τα μεγάλα ονόματα, οι πανάκριβες σαμπάνιες και οι θαμώνες με τα «βαριά» πορτοφόλια. Είναι στιγμές χλιδής , τρέλας ΚΑΙ Πρόκλησης. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εστησαν XXL εξέδρα στην Ψαρού για το αποψινό live με Ρέμο  - Ραματζότι στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου. Μπορεί η φτώχεια να χτυπά την πόρτα όλο και περισσότερων Ελλήνων, όμως στο νησί των ανέμων «βασιλεύει» άλλος θεός! Από τον Θάνο Μακρογαμβράκη...

Παροξυσμός χλιδής, υπερβολής και σπατάλης επικρατεί για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου, με τους διεθνείς και εγχώριους jet setters και celebrities να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ένα τραπέζι πάνω στη χρυσή άμμο του Nammos και μπροστά στην XXL εξέδρα που θα φιλοξενήσει απόψε το βράδυ τον Αντώνη Ρέμο και τον Ιταλό τροβαδούρο του έρωτα Ερος Ραματζότι.
Συγκεκριμένα, η μάχη στο beach bar restaurant της παραλίας της Ψαρούς για το ποιοι πραγματικά θα υπερισχύσουν στα πρώτα τραπέζια που θα στηθούν δίπλα στο κύμα και στην εντυπωσιακή πλωτή εξέδρα, η οποία θα φιλοξενήσει τη μουσική συνάντηση του καλοκαιριού, διεξάγεται ανάμεσα σε Αραβες, Τούρκους και Ελληνες «κροίσους». Οι τιμές για τη χώρα της οικονομικής κρίσης και του τέταρτου Μνημονίου φαντάζουν, από τη μια, εξωφρενικές και, από την άλλη, κατατάσσουν την κοσμοπολίτικη Μύκονο σε έναν από τους ακριβότερους προορισμούς παγκοσμίως.
Ετσι, σύμφωνα με τον ειδικό τιμοκατάλογο της βραδιάς που κυκλοφορεί και κάνει ντόρο εδώ και λίγες ημέρες στο κυκλαδίτικο νησί, για τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή η τιμή αρχίζει από τα 1.500 ευρώ το άτομο. Τα τραπέζια αυτά συνήθως είναι 10 ατόμων, που σημαίνει πως καθένα θα στοιχίσει το λιγότερο 15.000 ευρώ, ενώ αν η παρέα απαρτίζεται από γερά ποτήρια, τότε η τιμή μπορεί να ξεφύγει προς τα πάνω. Στην τιμή κατά άτομο περιλαμβάνονται, εκτός από το gourmet μενού, ένα μπουκάλι 6 λίτρων σαμπάνια, μια βότκα 3 λίτρων και ένα μπουκάλι τεκίλα.


Οσον αφορά αυτά που θα βρίσκονται πιο μακριά από τη σκηνή, με άλλα λόγια τα τρίτα και τα τέταρτα τραπέζια, η τιμή προσεγγίζει τα 1.000 ευρώ έκαστος και συμπεριλαμβάνεται το ίδιο μενού φαγητού μεν, αλλά με διαφορετικής μάρκας σαμπάνιας 3 λίτρων και μια επιπλέον βότκα 3 λίτρων.

Υπάρχει, ωστόσο, και ακόμη μία επιλογή για όσους θέλουν και επιθυμούν να βρεθούν στη συναυλία των δύο καλλιτεχνών, χωρίς όμως να καταναλώσουν φαγητό. Οι συγκεκριμένες παρέες ανάλογα με τη θέση όπου θα καθίσουν θα καταβάλουν από 3.000 έως 5.000 ευρώ προκειμένου να απολαύσουν τη σαμπάνια τους ακούγοντας Αντώνη Ρέμο και Ερος Ραματζότι.

Οι δύο καλλιτέχνες μπορεί να συναντιούνται μουσικά πρώτη φορά, ωστόσο η χημεία τους ταίριαξε από το πρώτο κιόλας ραντεβού τους, όταν τον περασμένο Μάιο ο Αντώνης Ρέμος, συνοδευόμενος από την Υβόννη Μπόσνιακ, βρέθηκε στο Μιλάνο και στο στούντιο του Ιταλού τραγουδιστή ύστερα από δική του πρόσκληση. Εκεί, ως επαγγελματίες και οι δυο, συζήτησαν τις λεπτομέρειες της αποψινής βραδιάς, αφού, εκτός από τις solo εμφανίσεις τους στη σκηνή, επιφυλάσσουν στους θαυμαστές τους και μια σειρά ντουέτα, που θα ξεσηκώσουν το κοινό.
Τα μεγάλα ονόματα, οι πανάκριβες σαμπάνιες και οι θαμώνες με τα «βαριά» πορτοφόλια
Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου αποτελεί πλέον θεσμό στη νυχτερινή διασκέδαση του κοσμοπολίτικου νησιού, αφού από το 2009, οπότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά εκεί με το συγκρότημα Emigre, μέχρι και σήμερα, εκατομμύρια ευρώ έχουν ξοδευτεί, ενώ αναρίθμητα είναι και τα μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνια που έχουν «στάξει» στα πόδια του.

Μεγάλα, όμως, είναι και τα ονόματα που τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται μαζί του στη σκηνή, που μετατρέπουν τη γνήσια λαϊκή βραδιά σε διεθνή μουσική 
συνάντηση υψηλών προδιαγραφών. Τον Ιούλιο του 2016, στο πλευρό του Ελληνα τραγουδιστή βρέθηκαν οι διαχρονικοί και αειθαλείς Gipsy Kings, οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα ταξιδεύοντας τους παρευρισκομένους σε στιγμές ρομαντικές και ονειρεμένες με τα τραγούδια τους. Το «Bamboleo», «Volare», «Djobi Djoba» είναι λίγες από τις επιτυχίες τους που ξετρέλαναν τους πάντες, και δη βαθύπλουτους Ρώσους, Ισραηλινούς και επιχειρηματίες από τον Λίβανο, που άνοιξαν 15λιτρες σαμπάνιες αξίας 60.000 € έκαστος στα πόδια των καλλιτεχνών.
Η μουσική βραδιά μέχρι και τον «ξινό» χολιγουντιανό σταρ Λεονάρντο ντι Κάπριο ενθουσίασε, ο οποίος απαθανατίστηκε να διασκεδάζει με την αγαπημένη του Νίνα Αγκντάλ. Το 2015 ο Αντώνης Ρέμος γνώρισε την αποθέωση από τους θαυμαστές του πάλι στο Nammos, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του. Μαζί του εμφανίστηκε στη σκηνή και ο Γαλλοτυνήσιος performer Ντάνι Μπριγιάν, αφήνοντας κι εκείνος τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ανάμεσα στους θεατές, η Λίντσεϊ Λόχαν, που όσο κι αν προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες και τους παπαράτσι δεν τα κατάφερε. Αναμφισβήτητα, όμως, η συναυλία που τίναξε την μπάνκα στον αέρα ήταν αυτή του 2014, όταν οι Αντώνης Ρέμος και Χούλιο Ινγλέσιας μοιράστηκαν την πλωτή εξέδρα στη συναυλία του Nammos. Φημολογείται πως τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ ήταν οι εισπράξεις για τη «χρυσή» φιέστα που άφησε εποχή. Μόνος του στη σκηνή εμφανίστηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής και το 2013, που οι καλά γνωρίζοντες κατατάσσουν τη συναυλία αυτή, στις πιο πετυχημένες του τραγουδιστή.

VIDEO


Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι θαμώνες με «βαριά» πορτοφόλια κατέθεσαν στα πόδια του κιβώτια με πανάκριβες σαμπάνιες, ενώ για αρκετή ώρα δινόταν μάχη για το ποιος θ’ ανοίξει την ακριβότερη. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ο πάμπλουτος Τούρκος Σερντάρ Μπιλγκιλί, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο τον κατασκευών, της ενέργειας και των ξενοδοχείων, που ακούει μόνο Αντώνη Ρέμο, και η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα.

1 σχόλιο:

  1. αραβες,τουρκοι κλπ....α ρε ξεφτιλες πως το καταντησατε ετσι το νησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive