ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Οι δυνάμεις κατοχής ανοίγουν παραλία της Αμμοχώστου μόνο για Τούρκους και Τ/κ


Αρχές Αυγούστου θα ανοίξει ως «δημόσια», ωστόσο θα έχουν δικαίωμα να εισέρχονται με την επίδειξη ταυτότητας μόνο «υπήκοοι» του ...
ψευδοκράτους και Τούρκοι πολίτες, η παραλία Δερύνειας στην υπό διοίκηση του τουρκικού στρατού, περιφραγμένη περιοχή της Αμμοχώστου...

μετά το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν ο «δήμος» Αμμοχώστου και η «διοίκηση» των «δυνάμεων ασφαλείας».
Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, την ανακοίνωση έκανε χθες σε διάσκεψη Τύπου ο «δήμαρχος» Αμμοχώστου Ισμαήλ Αρτέρ. Είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξει μέρος της περιφραγμένης περιοχής μετά το 1974 για πολίτες εκτός από στρατιωτικούς, σημειώνουν κάποιες τ/κ εφημερίδες, ωστόσο ο Ισμαήλ Αρτέρ είπε ότι είχε ξανανοίξει πριν κάποια χρόνια αλλά έκλεισε για διάφορους λόγους και πάλι μετά από λίγο.

Ο κ. Αρτέρ ανέφερε πως η παραλία έχει μήκος 240 μέτρα θα έχει 240 κρεβατάκια και ένα μπουφέ για φαγητό. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που υπέγραψε ο «δήμος» με τις κατοχικές δυνάμεις, το οποίο θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο, η εν λόγω παραλία θα λειτουργεί από τον «δήμο» μεταξύ 15 Μαΐου και 29 Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.
Η είσοδος του κοινού θα είναι ελεγχόμενη και θα χρειάζεται η επίδειξη ταυτότητας. Είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε «υπηκόους» του ψευδοκράτους και πολίτες της Τουρκίας.
Ο κ. Αρτέρ είπε ότι η Αμμόχωστος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πρόσβαση σε παραλίες με τις «δημόσιες» (χωρίς εισιτήριο) παραλίες να είναι μόνο στις Κλαψίδες και η Σίλβερ (Ασημένια).
 Η παραλία της Δερύνειας, όπως ονομάζεται αυτή που θα λειτουργήσει τώρα, είναι εντός της περιοχής που υπάγεται στον έλεγχο των τουρκικών δυνάμεων και η υπογραφή του πρωτοκόλλου έγινε στις 14 Ιουλίου. Οι εργασίες, πρόσθεσε, θα ολοκληρωθούν σε 15 μέρες και η παραλία θα λειτουργήσει αρχές Αυγούστου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive