Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ και ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ. Ο 68χρονος πατέρας του Ελληνα τενίστα Μαρκ Φιλιππούση συνελήφθη για παιδεραστία. Από την Πετρίνα Καλαμβοκίδη

«Σεξουαλική διείσδυση και στοματικό σεξ με παιδί ηλικίας κάτω των 10 ετών». Ο πατέρας του ομογενούς τενίστα κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο ανηλίκους Σοκ στην ελληνική ομογένεια της Αυστραλίας έχει προκαλέσει η σύλληψη του πατέρα του Ελληνοαυστραλού τενίστα Μαρκ Φιλιππούση, με την κατηγορία της παιδεραστίας...
 Ο Νικόλαος «Νικ» Φιλιππούσης φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος δύο παιδιών, ένα εκ των οποίων είναι ηλικίας κάτω των 10 ετών, στα οποία παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα τένις.  Ο 68χρονος προπονητής συνελήφθη στο σπίτι του, στην περιοχή Μίρα Μέσα του Σαν Ντιέγκο, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, με τις τοπικές Αρχές να κάνουν έκκληση σε τυχόν άλλα θύματά του να σπάσουν τη σιωπή τους.
«Πρόστυχες πράξεις»
Οι κατηγορίες σε βάρος του περιλαμβάνουν «σεξουαλική διείσδυση και στοματικό σεξ με παιδί ηλικίας κάτω των 10 ετών», καθώς επίσης και «πρόστυχες πράξεις» σε βάρος ανηλίκου κάτω των 14 ετών, που στο σύνολό τους επισείουν ποινή κάθειρξης άνω των 15 ετών.

Σύμφωνα με τον διοικητή της τοπικής αστυνομίας Γκρεγκ Ριάλαρσνταμ, «η έρευνα βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα», ενώ έχει οριστεί εγγύηση ύψους 2.100.000 ευρώ για την αποφυλάκισή του. Σε ό,τι αφορά τον γιο του, Μαρκ, ξεκαθάρισε ότι «από τη μέχρι στιγμής έρευνα δεν έχει προκύψει τίποτα που να μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση».

Ο Φιλιππούσης, πρώην τερματοφύλακας ποδοσφαίρου, έγινε παγκοσμίως γνωστός ως προπονητής τένις του γιου του, Μαρκ, ο οποίος κατά τη δεκαετία του '90 αναρριχήθηκε έως το Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, εκπροσωπώντας την Αυστραλία σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων.


Στα highlights της καριέρας του συγκαταλέγεται επίσης ότι έφτασε στον τελικό τόσο του U.S. Open το 1998 όσο και του Wimbledon το 2003.

Μόλις τον Ιούνιο ο 40χρονος πλέον παλαίμαχος τενίστας και πατέρας ενός μικρού αγοριού έκανε μια συγκινητική αναφορά στο Instagram για τον πατέρα του, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, ευχαριστώντας τον για την προστασία και την καθοδήγηση που του προσέφερε σε όλη του τη ζωή.
«Βλέποντάς σε να κάνεις το ίδιο με τον εγγονό σου Νίκολας, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και ευλογία» κατέληγε το ποστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive