Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο εγγονός είναι μαφιόζος, έμπορος ναρκωτικών, αλλά ... αριστερός όμως!! Οπότε ... ΑΘΩΟΣ!!

xontzaΠοιος να το έλεγε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο! Αλβανός εισαγγελέας ζήτησε να καταδικαστεί και να φυλακιστεί ο μεγαλύτερος εγγονός του Ενβέρ Χότζα (του κομμουνιστή ηγέτη) και οκτώ συνεργατών του για τη διακίνηση κοκαΐνης στη Δυτική Ευρώπη!...
Για τον Ερμάλ Χότζα πρότεινε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 ετών ενώ για τα άλλα μέλη της εγκληματικής ομάδας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και δύο Κολομβιανοί, για διάστημα 13 έως 15 ετών. Ο 42χρονος εγγονός του Εμβέρ Χότζα και οι συνεργάτες του συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2015 και κατηγορήθηκαν ότι δημιούργησαν οργανωμένη εγκληματική ομάδα που επεξεργάστηκε και διακίνησε κοκαΐνη σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Η αστυνομία κατάσχεσε 120 κιλά από το ναρκωτικό, χρήματα, αλλά και όπλα που βρήκε στο οίκημα που χρησιμοποιούσαν ως βάση τους.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive