Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΕΡΓΕΝΗΔΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑΑΑΑ! Ψάχνοντας τον έρωτα! Ολλανδή Ολυμπιονίκης «γδύθηκε» για να βρει σύντροφο (video)

ImageHandler
Πλέον όλοι θα έχουν έναν διαφορετικό λόγο να θυμούνται την Ίνγκε ντε Μπρούινε. Έναν διαφορετικό λόγο θα έχουν να θυμούνται στο εξής οι Ολλανδοί την Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Ίνγκε ντε Μπρούινε καθώς η 43χρονη αποφάσισε να βρει τον έρωτά της...
σε reality show στο οποίο θα εμφανίζεται…. γυμνή! Η ντε Μπρούιν... συμμετέχει στο σόου με τίτλο «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα» στο οποίο οι παίχτες κυκλοφορούν όπως τους γέννησε η μητέρα τους σε ένα απομονωμένο νησί. Αν και η Ολλανδή Ολυμπιονίκης έχει επιδείξει το καλογυμνασμένο σώμα της και στο παρελθόν όταν φωτογραφήθηκε για την εταιρεία εσωρούχων Sapph το 2007, εντούτοις είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τελείως γυμνή. Το επεισόδιο με την ίδια να περπατάει μπροστά στην κάμερα ολόγυμνη θα μεταδοθεί την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive