Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ο χοιροβοσκός Πολάκης βόσκει στα "κύματα" και οι ληστές αδειάζουν τα νοσοκομεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Πολάκης κοτερο
Για οργανωμένη σπείρα, η σύλληψη των μελών της οποίας είναι θέμα ημερών, κάνει λόγο το υπουργείο Υγείας, με αφορμή τις αλλεπάλληλες κλοπές ιατρικού εξοπλισμού από νοσοκομεία της Αθήνας και της περιφέρειας. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τα αλλεπάλληλα κρούσματα διάρρηξης και κλοπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από δημόσια νοσοκομεία...
δήλωσε πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται σε εξέλιξη δράση οργανωμένης σπείρας, «η οποία διαρρηγνύει κλινικές ή τμήματα δημόσιων νοσοκομείων και υπεξαιρεί συγκεκριμένου είδους ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά και σε ευρεία κλίμακα για την εξέταση ασθενών».

Όπως τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων, έχει εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των ραντεβού ασθενών, στα πληγέντα νοσοκομεία, αλλά και τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας, με το υπάρχον δυναμικό υπηρεσιών φύλαξης, στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της χώρας».

Τέλος επισημαίνει, ότι το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι σε προχωρημένο στάδιο. «Η σύλληψη των μελών της οργανωμένης σπείρας είναι θέμα ημερών» καταλήγει η δήλωση του κ. Πολάκη.

Και τέταρτη διάρρηξη σε νοσοκομείο: Έκαναν... φτερά ιατρικά μηχανήματα από τη Λάρισα

Μετά τον«Άγιο Σάββα» στην Αθήνα, το νοσοκομείο του Βόλου, το Γ.Ν. Λαμίας, σειρά είχε το Πανεπιστημιακό νοσηλευτικό ίδρυμα της Λάρισας, από το οποίο άγνωστοι αφαίρεσαν ιατρικά μηχανήματα το Σαββατοκύριακο.

Όπως είπε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της θεσσαλικής πόλης, κλάπηκαν δύο κολονοσκόπια και δύο γαστροσκόπια από το Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της κλινικής.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Νάνος κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων, ενώ αποφάσισε τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την κλοπή του εξοπλισμού.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η διοίκηση τονίζει πως το κόστος των κλεμμένων υπολογίζεται τελικά στις 15.000 ευρώ και αυτό λόγω παλαιότητας, ενώ για να τα αντικαταστήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με καινούρια θα απαιτηθούν περίπου 80.000 ευρώ.

Πέραν της οικονομικής ζημιάς, πρόβλημα εντοπίζεται και στα προγραμματισμένα ραντεβού των ασθενών που ακυρώθηκαν για σήμερα και αύριο, ενώ από τη διοίκηση εξετάζονται τρόποι για την επίλυση του προβλήματος.

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κλήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Λάρισας για να επιληφθεί της υπόθεσης και είναι σε εξέλιξη η προανάκριση που διενεργείται.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ... ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΝΑΙ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ "...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ"), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ... ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ("ΠΟΥ 'ΠΑ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;"). ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;;;

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ" ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ... ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive