Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

«Κυνική ομολογία Δένδια για τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής: Εγώ δεν ξέρω ποινικό, ο Βορίδης και ο Αλιβιζάτος την έστησαν!» (ΒΙΝΤΕΟ)

dendias-skeoria__article
«Ο εκλεκτός φίλος των μασόνων, Δένδιας που μαζί με την συμμορία Σαμαρά έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής διακατέχεται από απύθμενο θράσος. Ο άνθρωπος που πρόσφατα προκάλεσε το επεισόδιο με τον βουλευτή, Η. Κασιδιάρη...
ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για την αντισυνταγματική αποβολή ΟΛΗΣ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση για το 4ο Μνημόνιο, τώρα ζητάει και τα ρέστα!
Με άρθρο στην «φυλλάδα των Συντακτών» (πού αλλού;) σκιαγραφεί πώς στήθηκε η σκευωρία με το πόρισμα Βουρλιώτη. Παράλληλα, καλεί το «δημοκρατικό τόξο» σε νέες παράνομες πολιτικές διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Εκεί όμως που «καίγεται» ο Δένδιας είναι με το άρθρο του στα «Νέα». Αρχικά γράφει τερατώδη ψέμματα για το στημένο επεισόδιο με τον συναγωνιστή Κασιδιάρη που φανερώνουν ότι το προκάλεσε σκόπιμα. Συγκεκριμένα, γράφει: «Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα δείτε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά».
Και τώρα δείτε το βίντεο και μετρήστε τα… δέκα φαντάσματα βουλευτές που περνούν μπροστά από τον Ηλία Κασιδιάρη:
Εκεί όμως που ως ιδανικός αυτόχειρας ομολογεί την συνενοχή του στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής είναι στο τέλος του άρθρου που παραδέχεται:
«Στην ιστορία του Φύσσα υπάρχει μια τεράστια διαφορά: Αυτός που δολοφονεί δεν εμπλεκόταν αρχικά στο επεισόδιο. Εγώ δεν κάνω ποινικό. Αυτά μου τα ανέφεραν για πρώτη φορά ο Μάκης Βορίδης και ο Νίκος Αλιβιζάτος. Η νομική θεωρία που χρησιμοποιήθηκε φτιάχτηκε για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των ταγμάτων ασφαλείας του Φουτζιμόρι στο Περού…
Δεν χρειάζεται ο Μιχαλολιάκος να ξέρει κάθε φορά που ένας Χρυσαυγίτης χειροδικεί εναντίον κάποιου μετανάστη. Αποκήρυξε έστω ένα περιστατικό; Διέγραψε έστω ένα στέλεχός του; Καγχάζω όταν μου λένε ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι επαρκώς τεκμηριωμένη».
dendias-nea_20.5
Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Πρώτον, ομολογεί πώς στήθηκε η σκευωρία με την συλλογική ευθύνη, με την… τηλεπάθεια και τις μαντικές ικανότητες της ηγεσίας και κάθε βουλευτή της Χρυσής Αυγής να γνωρίζει τι κάνει κάθε φίλος ή ψηφοφόρος του κόμματος ανά πάσα στιγμή.
Δεύτερον, ομολογεί την εμπλοκή στην σκευωρία του Βορίδη (αυτός που πρότεινε στην Βουλή τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό μετά την πρόκληση Δένδια) και του Αλιβιζάτου.
Τρίτον, λέει ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει αποκηρύξει ούτε ένα περιστατικό, την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες ανακοινώσεις, δηλώσεις και δελτία Τύπου του κόμματος που καταδικάζουν κάθε πράξη βίας.
Τέταρτον, «καγχάζει» όταν του λένε ότι η υπόθεση δεν είναι πλήρως τεκμηριωμένη! Αφού δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο, ούτε ένα τεκμήριο, ούτε ένα όπλο από αυτά που ήταν κρυμμένα στο φανταστικό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, τι υπόθεση θέλεις να υπάρχει;
Εσύ, εξάλλου Νίκο Δένδια πήγες στο Κερατσίνι για να υποκλέψεις τα βίντεο από την υπόθεση Φύσσα και εσύ ομολόγησες ότι η όλη σκευωρία στήθηκε για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής!
Μία υπόθεση είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη και αυτή είναι της συμμορίας Σαμαρά στην σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου» καταγγέλει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive