Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ξύλο ανάμεσα σε παίκτες ΠΑΟ - ΠΑΟΚ με χαστούκια και κλωτσιές (φωτό & βίντεο)

Τον επίλογο του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ έγραψε ο Κομίνης, μετά από αρκετή ώρα διακοπής του αγώνα. Η μεταφορά του Βλάνταν Ίβιτς στο νοσοκομείο, έπειτα από το κουτάκι μπύρας που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα και τον χτύπησε στο κεφάλι... αλλα και τα άγρια επεισόδια με ξύλο μεταξύ των παικτών έμελε να αποτελέσει τον επίλογο του αγώνα. 
 
Εν αναμονή της ιατρικής γνωμάτευσης για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Σέρβου προπονητή (ο οποίος βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό»), ο ρέφερι έκρινε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια του αγώνα. 
 
Κάτι που σημαίνει ότι αυτός θα διακοπεί εις βάρος του Παναθηναϊκού, θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στα χαρτιά και πλέον οι «πράσινοι» βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κυρώσεις (που θα αφορούν και τη φετινή και την επόμενη σεζόν). 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
Αγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ, δείχνει πως η κατάσταση των οπαδών αρχίζει πάλι να ξεφεύγει στα ελληνικά γήπεδα. 
 
Τα επεισόδια - ντροπή για το ποδόσφαιρο- ξεκίνησαν μετά από ένα κόρνερ των πράσινων στο β' μέρος κι ενώ είχε αποβληθεί λίγο πριν ο Ουάρντα (ο οποίος φεύγοντας έκανε και χειρονομία στην εξέδρα).
 
 Μετά το κόρνερ παίκτες των δυο ομάδων άρχισαν να σπρώχνονται και να πέφτουν ακόμα και χαστούκια και κλωτσιές μεταξύ τους.
 
Συγκεκριμένα στο 54’ του αγώνα και έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Κρέσπο έκανε κίνηση να κλωτσήσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του Στιλ, ο οποίος ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. 
 
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μολέντο, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του και κατόπιν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ «αρπάχτηκε» με τον Μπεργκ, τραβώντας τον Σουηδό μαζί του στο έδαφος. 
 
Κατόπιν ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έγιναν ένα κουβάρι, με τον Σάκχοφ να ρίχνει κλωτσιές στον πεσμένο Μπεργκ, τον Χουλτ να κινείται εναντίον του παίκτη του ΠΑΟΚ κι εκείνον να επιχειρεί να τον χτυπήσει. 
 
Την ίδια στιγμή ο Ίβιτς φαίνεται να δέχεται αντικείμενο από την εξέδρα και να πέφτει κάτω σφαδάζοντας. Ελεγε ότι δεν βλέπει και ήταν μισολιπόθυμος, οι πληροφορίες λένε πως θα κάνει δύο ράμματα στο κεφάλι.
 
Ο Σέρβος τεχνικός σαφώς ανυποψίαστος από το αντικείμενο που του ήρθε στο κεφάλι, σωριάστηκε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους και απευθείας οι γιατροί της ομάδας τον μετέφεραν στα αποδυτήρια. ο κουτάκι προέρχονταν από την εξέδρα και προκάλεσε σχίσιμο στο σημείο που πέτυχε τον άτυχο παίκτη, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
 
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σκίσιμο στο κεφάλι του τεχνικού του ΠΑΟΚ και μάλιστα όπως ενημέρωσαν οι Θεσσαλονικείς, ο Σέρβος οδηγείται στο νοσοκομείο. 
 
 Παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, με τον Κρέσπο να πηγαίνει να πατήσει τον Στιλ, ο Μπεργκ τον απώθησε δυνατά και ακολούθησαν νεύρα μεταξύ πολλών ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο Χουλτ αντέδρασε έντονα και φαίνεται να έπιασε από τον λαιμό τον Κρέσπο, ενώ ο Σάκχοφ... ξέφυγε και άρχισε να χτυπά όποιον έβρισκε μπροστά του!
 
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν τον Ιβάν Σαββίδη για τα γεγονότα και όπως αναφέρει η ΠΑΕ έλαβαν διαβεβαιώση ότι θα αναζητηθουν οι φυσικοί και ηθικοί αυτής της κωμωδίας και θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα.
 
Οι διαιτητές έχουν αποχωρήσει στα αποδυτήρια για να κρίνουν την τύχη του αγώνα 
 
Έως αυτή τη στιγμή το σκορ είναι 1-0 υπέρ των "Πρασίνων".
 
 
inner
inner
inner
inner
 
 
 
Ξύλο ανάμεσα σε παίκτες Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ με χαστούκια και κλωτσιές - Στο έδαφος ο Ίβιτς από κουτί μπύρας που δέχτηκε (Photo) - Media

Άνευ σχολιασμού από τον επίσημο @paofc_. Προφανώς προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Μπέργκ. http://www.dailymotion.com/video/x5mowt2_ ίβιτς_people

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive