Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ

Φωτογραφία του Nicos Hassapopoulos.

Σε ταβέρνα της Τανάγρας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κώστας Καραμανλής, μαζί με παρέα φίλων και τοπικών παραγόντων. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε... με τον δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγαλιά, τον βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ, Ανδρέα Κουτσούμπα και με άλλους φίλους του από την περιοχή της Τανάγρας και της Θήβας γευμάτισε και συνομίλησε μαζί τους.
Όπως, συνηθίζει ο πρώην πρωθυπουργός απέφυγε κάθε πολιτικό σχόλιο, ωστόσο σε μια αποστροφή της κουβέντας επεσήμανε την ανάγκη η ΝΔ είναι ενωμένη καθώς όπως είπε «είμαστε ο πιο σταθερός πυλώνας του πολιτικού συστήματος».

1 σχόλιο:

  1. ρε τι σας φταιει ο καραμανλης; οταν ελεγε να παγωσει τους μισθους ολοι φωναζατε και θελατε αυξησεις φαγωθηκατε για εκλογες τα λεφτα υπαρχουν ,και υπηρχαν αλλα για τις τσεπες τους τωρα εξακολουθητε να τον βριζετε ενω τον γαπ ουτε τον θυμαστε ,τι να πω για αυτο τωρα μονο χ.α. λενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive