Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Τι έλεγε ο Βασίλης Γρίβας λίγες μέρες πριν την εκτέλεσή του μπροστά στον 10χρονο γιό του

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Γρίβας
Τη φράση «κάποιοι με έχουν στο... κοντό για 50 χιλιάρικα» φέρεται να έλεγε ο Βασίλης Γρίβας, ο οποίος πριν λίγες μέρες έπεσε νεκρός έξω από το σχολείο του παιδιού του, κάποιοι φαίνεται ότι τον είχαν από κοντά, καθώς ο ίδιος ήξερε, αλλά προφανώς το υποτιμούσε και δεν περίμενε ότι θα γίνει χτύπημα μπροστά στο παιδί του....
 Εξάλλου στη νύχτα είναι άγραφος νόμος να μην γίνονται ξεκαθαρίσματα μπροστά σε γυναίκες και παιδιά.  «Πίσω από το Βασίλη υπήρχε πάντα φύλακας - άγγελος», υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του, τονίζοντας ότι το βράδυ δεν έβγαινε ποτέ μόνος.  Οι αστυνομικοί βλέπουν Έλληνες πίσω από τη δολοφονία του Γρίβα και τονίζουν ότι πριν λίγους μήνες έγιναν απόπειρες δολοφονίας άλλου μέλους της ομάδας.  Ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του bodybuilding Βασίλης Γρίβας έπεσε νεκρός την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, καθώς δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τέσσερις άντρες με κράνη.  Αστυνομικές πηγές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη στυγερή εκτέλεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive