Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

TΩΡΑ. Ρέθυμνο: Θρήνος στην κηδεία του Υποστράτηγου Γιάννη Τζανιδάκη (Φωτογραφίες)

Ρέθυμνο: Θρήνος στην κηδεία του Υποστράτηγου Γιάννη Τζανιδάκη (Φωτογραφίες)
Το «ύστατο χαίρε» στον υποστράτηγο Γιάννη Τζανιδάκη που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, απευθύνει πλήθος κόσμου στο Ρέθυμνο. Σπαρακτικές φιγούρες είναι  η μητέρα, η σύζυγος και τα παιδιά του Γιάννη Τζανιδάκη...
τον οποίο σε λίγη  ώρα θα σκεπάσει για πάντα η πατρώα γη της Ελεύθερνας Ρεθύμνου. Παρών στην τελετή και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης τον οποίο συνέδεε φιλία με τον εκλιπόντα καθώς στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.
Στην περιοχή αναμένονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, προκειμένου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα τελεστεί στις 18.00 μ.μ., χοροστατούντος του μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου. Παρών στην τελετή και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης τον οποίο συνέδεε φιλία με τον εκλιπόντα καθώς στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.
Η σορός του 55χρονου Κρητικού αξιωματικού έφτασε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στην 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο με στρατιωτικό αεροσκάφος και κατόπιν το φέρετρο μεταφέρθηκε αρχικά στο ΠΑΓΝΗ και εν συνεχεία γύρω στις 14:00 αναχώρησε για την Ελεύθερνα Μυλοποτάμου, την  ιδιαίτερη πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive