Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

«Μαραθώνιοι» του sex, parties και κοκαΐνη! Πάρτι με πόρνες εις το όνομα του... Αλλάχ!

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 52χρονο μουσουλμάνο τρομοκράτη Καλίντ Μασούντ που αιματοκύλησε το Λονδίνο. Κάθε άλλο παρά ευλαβής μουσουλμάνος ήταν ο τρομοκράτης του Γουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώριζαν, τις οποίες δημοσιεύει ο βρετανικός Τύπος...
  Ο 52χρονος Καλίντ Μασούντ συμμετείχε σε «μαραθωνίους» του σεξ με πόρνες, έκανε χρήση ναρκωτικών, ξεσάλωνε σε πάρτι - και μάλιστα, πιθανώς, με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων. Η σπιτονοικοκυρά του Κέισι Χάβαρντ, σύμφωνα με τη «Sun», τον πέταξε έξω από το σπίτι της όταν ανακάλυψε την ακόλαστη ζωή που έκανε, ξοδεύοντας χιλιάδες στερλίνες σε πόρνες. «Δεν ήταν καλός μουσουλμάνος, καθώς πήγαινε με πόρνες, κάπνιζε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και μαχαίρωνε ανθρώπους στο πρόσωπο» δήλωσε η Χάβαρντ, προσθέτοντας ότι τον θεωρεί «τρελό». Αναφέρει χαρακτηριστικά περιστατικό κατά το οποίο, έπειτα από κατανάλωση κοκαΐνης επί τέσσερις ημέρες στο σπίτι του, ένας ναρκομανής φίλος του έγινε έξαλλος και τον κατηγόρησε ότι ήταν μυστικός αστυνομικός. Τότε ο Μασούντ έτρεξε στην κουζίνα, άρπαξε το μεγαλύτερο μαχαίρι που μπορούσε να βρει και έκοψε το πρόσωπο του φίλου του.


Αλλος φίλος του δράστη δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Μασούντ κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες κοκτέιλ ναρκωτικών - κυρίως από κοκαΐνη και LSD. Ετερος φίλος του τον παρουσιάζει ως party animal, που δεν σταματούσε να χορεύει σε πάρτι, καθώς έπαιρνε ecstasy. «Οταν όμως αποφάσιζε να σταματήσει τον χορό, κάπνιζε μαριχουάνα και άκουγε μουσική του Μπομπ Μάρλεϊ» αποκαλύπτει ο φίλος του.
Λάμβανε παράνομα επιδόματα
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του βρετανικού Δημοσίου, από την άλλη, σύμφωνα με την «Daily Star» της Κυριακής, διερευνούν τις καταγγελίες ότι ο Μασούντ, ο οποίος προτού γίνει μουσουλμάνος χρησιμοποιούσε το όνομα Αντριαν Ελμς, χρηματοδοτούσε τις ακολασίες του με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων, καθώς λάμβανε παράνομα επιδόματα.
Στα εφηβικά του χρόνια ο Ελμς είχε πέραση στα κορίτσια, φοίτησε στο γυμνάσιο Χάντλεϊς του Κεντ και θεωρούνταν καλός μαθητής και ποδοσφαιριστής, ενώ ήταν και τραγουδιστής συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive