Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ντάισελμπλουμ: Σημειώθηκε σημαντική πρόοδος Oλοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς στις Βρυξέλλες.


Oλοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς στις Βρυξέλλες. «Σημειώθηκε σημαντική πρόοδος» έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ στο Twitter. Σημείωσε πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το βράδυ της Τετάρτης. Όπως τόνισε...
κυβερνητική πηγή, το ελληνικό επιτελείο με τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη επιστρέφει στην Αθήνα, και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μέσω τηλεδιάσκεψης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βάση της συζήτησης αποτελεί η απόφαση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

1 σχόλιο:

  1. η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive