Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Στο όνομα του Γιαχβέ έρχεται ο «τεράστιος παγκόσμιος εγκέφαλος». Αποκαλύφθηκε ο λόγος ύπαρξης της Neuralink. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Στο όνομα του Γιαχβέ έρχεται ο «τεράστιος παγκόσμιος εγκέφαλος»
Στα τέλη Μαρτίου μάθαμε για την Neuralink, το νέο εγχείρημα του αεικίνητου Elon Musk που έχει ως στόχο τη διασύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με τους υπολογιστές, την ένωση δηλαδή ανθρώπου και μηχανής, όπως έχει ενημερώσει εδώ και καιρό ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε βιβλία και εκπομπές του...

Σύμφωνα με μία τεράστια ανάλυση της ιστοσελίδας WaitButWhy, ο Musk επιβεβαιώνει τον λόγο ύπαρξης της Neuralink, που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας συνεργασίας μεταξύ ανθρώπινου εγκεφάλου και υπολογιστή.
Εμφανίζεται, μάλιστα, τόσο αισιόδοξος που πιστεύει ότι σε περίπου τέσσερα χρόνια θα είναι όλα έτοιμα, με αρχή την θεραπεία δήθεν εγκεφαλικών ασθενειών.
Η γενική ιδέα του Musk αφορά την ευρεία ανάπτυξη και χρήση εγκεφαλικών εμφυτευμάτων ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους για να ενισχύσουν διάφορους τομείς της καθημερινότητας τους.
 
Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε την επικοινωνία, υπό την έννοια ότι ο ένας συνομιλητής θα μπορεί να μεταφέρει τις σκέψεις του απευθείας στον εγκέφαλο του άλλου συνομιλητή με…upload στον εγκέφαλο του, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλά ο καθένας.
Κατά αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε η παγκόσμια εξουσία να «μεταφέρει» ιδέες-εντολές στους εγκεφάλους των πολιτών-δούλων της διεθνούς κοινωνίας. Πανεύκολο πλέον με την βοήθεια της τεχνολογίας.
Μια τέτοια επιτάχυνση στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων θα μπορούσε να τους δώσει σαφέστατο προβάδισμα έναντι στην ολοένα εξελισσόμενη τεχνητή νοημοσύνη, για την οποία ο Musk πιστεύει ότι αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα ξεπεράσει τον άνθρωπο, ο οποίος θα παρακολουθεί τα ρομπότ να δουλεύουν και να διοικούν, μένοντας άπραγος με αμοιβή της υποταγής του το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Όπως αναφέρεται, όλη η ανθρωπότητα θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν τεράστιο εγκέφαλο με αποτέλεσμα… «την εκτόξευση της προόδου μας».
Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, όλοι μαζί, κατά τα κομμουνιστικά πρότυπα, να αποδεχθούμε έναν ηγέτη στην κορυφή να ορίζει την σκέψη του «τεράστιου παγκόσμιου εγκέφαλου», δηλαδή της παγκόσμιας κοινωνίας πολιτών, οι οποίοι θα είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο του κεντρικού υπολογιστή διαχείρισης και ελέγχου του νου.
Ο Έλον Μασκ, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας Tesla Inc χαρακτηρίζει την σύνδεση ανθρώπινου εγκεφάλου και μηχανής μέσω της δημιουργίας κατάλληλων μικροσυσκευών, ως μία «συναινετική τηλεπάθεια».
«Με την θέληση του Θεού (σ.σ. Γιαχβέ-Σαμαέλ φυσικά όχι του Τριαδικού Θεού), οι άνθρωποι θα χρειάζεται να εμφυτεύουν “επιφάνειες νεύρων” στον εγκέφαλό τους, προκειμένου να συμβαδίσουν με την τεχνολογία», είχε δηλώσει ο Μασκ σε τεχνολογική διάσκεψη το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive