Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Επιτρέψτε μου το: MUST READ. Συμπέρασμα. Με άπαντες τους όχι κατά Χρυσοχοΐδη γερμανοτσολιάδες και προδότες, Ελλάς τέλος. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιτρέψτε μου το: MUST READ
Παρακολούθησα πριν από λίγο στην τηλεόραση, την παράσταση των μνημονιακών κομμάτων. Η κατάσταση άλλη μια φορά θύμιζε δυστυχείς γυναίκες εξασκούσες το αρχαιότερο επάγγελμα , να μαλλιοτραβιούνται ποία είναι λιγότερο ή περισσότερο …

 ·       Με τον κ. Χρυσοχοϊδη του ΠΑΣΟΚ, που δεν διάβασε το 2010 το εγκληματικό μνημόνιο που ψήφισε, να κόπτεται δήθεν για το Σύνταγμα που όλοι μαζί κουρέλιασαν για την "ολοκλήρωση" της φασιστικής τους ΕΕ.  
·       Και να μας λέει το επαναλαμβανόμενο νεοταξικό φασιστικό παραμύθι, ότι από όλες τις χώρες, μόνον η Ελλάδα και "λόγω Τσίπρα" δεν βγήκε από το μνημόνιο. ·       Που το μνημόνιο του αρχηγού του πρόβλεψε ποτέ να μην βγει ποτέ η Ελλάδας.
 ·       Και να διαμαρτύρεται γιατί τους λένε γερμανοτσολιάδες, προδότες κτλ, αφού ως είπε και ο Άδωνις όλοι ίδιοι είναι.   ·       Και με την επανελθούσα ως νεοταξικό "φουσάτο" , την «ξακουστή»  κ. Μισέλ,  άξια εκπρόσωπο του κ. Κυριάκου, (του Κ. Σαμαρά) να μας μην αφήνει κανένα να μιλήσει και να λέει ότι μόλις φύγει ο Τσίπρας θα σωθούμε.   ·       Και με τον Καθηγητή Χρυσόγονο,  να μας αποκρύβει δυστυχώς ότι το πρόβλημα μας είναι  η δουλεία κτλ, και να εξαπατά κομματικά τον Ελληνισμό ότι το πρόβλημα μας είναι να βγούμε στις αγορές και να «σωθούμε».   
·       Και με ένα εκ Λέσβου (της Μυτιλήνης του Τσίπρα) να ουρλιάζει δικαιολογημένα για την κατάσταση στο νησί. Αλλά να σιωπά σαν πολύ σεμνή μαθητριούλα με Πασοκικό κομματικό σεβασμό στον Χρυσοχοϊδη . Τον Χρυσοχοϊδη που παλιά δεν έκανε βήμα αν δεν συμβουλευόταν την Αμερικανική πρεσβεία. .   
·       Και τον Καθηγητή Μαριά να αυταπατάται ότι είναι δυνατή λύση μέσω ευρωκοινοβουλίου, των ενεργειών του εκεί κτλ.   Θλίψη για την κατάντια που οδηγεί τον Ελληνισμό σε αφανισμό. Συμπέρασμα. Με άπαντες τους όχι κατά Χρυσοχοΐδη γερμανοτσολιάδες και προδότες,   Ελλάς τέλος. Κύριε Χρυσόγονε.   
Β. Ακύρωσε επίσκεψη στη Μόσχα λόγω των εξελίξεων στην Συρία ο Μπόρις Τζόνσον. Πλην όμως ο Άσσαντ δεν είναι Αναν-στάς. Ούτε ο Πούτιν Γέλτσιν.   
(http://mignatiou.com/2017/04/ akirose-episkepsi-sti-moscha- logo-ton-exelixeon-stin-siria- o-boris-tzonson/)·       Πολύ "έξυπνος" (άλλη πολύ κοινή στην Ελλάδα λέξη θα του άρμοζε) και μαϊντανός ο ανωτέρω τύπος. ·      Που συναγωνίζεται τον άλλον, τον τωρινό Πεταίν της Γαλλίας (τουλάχιστον ο παλιός είχε δικαιολογητικά αυτός όχι) τον “μαϊντανό” Ολλάντ.  
·        Που αμφότεροι Ολλάντ και Τζόνσον, πίστεψαν ότι η Παλαιστίνη θα γινόταν ξανά αποικία τους.   
·      Όπως τους το είχε τάξει ο "δημοκράτης", ο καταστροφέας του Ελληνισμού και εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας (Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος και κυρίως Συρία, Ευρώπη με τη λαθρομετανάστευση) ο μουσουλμάνος Ομπάμα  (http://www.youtube.com/watch_ popup?v=tCAffMSWSzY#t=28 ) Πλην όμως ο Άσσαντ δεν είναι Αναν-στάς. 
Ούτε ο Πούτιν Γέλτσιν. 
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive