Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ. MUST READ". ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;Γράφει ο Ευρής Μπίλλης

Image may contain: 2 people
Αύριο,  οι ως δείχνει η φάτσα τους, Αβέρωφ εφέντ και Άντρος εφέντ (οι και «υπέρμαχοι» και της άλλης προδοσίας διέλευσης των αγωγών δια της Τουρκίας), θέλουν να δολοφονήσουν στην Ελληνοκυπριακή Βουλή την ιστορική μνήμη των Ελλήνων της Κύπρου....
Μετά από εντολή - φιρμάνι του σουλτάνου Ερτογάν στον δραγουμάνο Ανανστάς, μέσω του φασιστοειδούς πράκτορα του Ακκιντζή. Του θρασύτατου πράκτορα της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας του Ερτογάν. 
Image may contain: 2 people, suit 
Image may contain: 2 people, suit   Image may contain: 3 people  
Θέλουν να δολοφονήσουν την ιστορική μνήμη του Δημοψηφίσματος του 1950 για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.  
Η καταστροφή, της ιστορικής μνήμης και της ιστορίας ενός Έθνους αποτελεί έγκλημα κατά του έθνους. Όπως έγκλημα αποτελεί η καταστροφή της γλώσσας του και του πολιτισμού του. Αυτός είναι ο στόχος κάθε σύγχρονης «αυτοκρατορίας», διεθνιστικής ή άλλης. Αυτός ήταν ο στόχος της νέας τάξης. Η δημιουργία ανθρώπινης σαλάτας σε όλον τον πλανήτη.

Τους στόχους αυτούς εκμεταλλεύθηκε για το συμφέρον της, χωρίς να τους ασπάζεται για τον εαυτόν της, η πρόσφατη Τουρκία. Των στρατηγών ή του Ισλαμοφασίστα Ερτογάν. Και ως πειθήνια ζώα τους ασπάσθηκαν, για τον λόγο αυτόν αλλά και για άλλους, οι ημέτεροι εν Κύπρω νεοοθωμανοί. Νεοταξικοί ή διεθνιστές.
Ή μάλλον και τα δύο οι του ερμαφρόδιτου «κομμουνιστικού» ΑΚΕΛ. 
Στα πλαίσια αυτά προσπάθησαν να επιβάλουν μέσω του σχεδίου ΑΝΑΝ, και τώρα μέσω της τουρκικής ΔΔΟ, την ισλαμοφασιστική «ισότητα» κτλ, εκτουρκισμού της Ελληνικής Κύπρου. Διαγράφοντες προδοτικά από τη μνήμη τους, την βάρβαρη προδοτική ελεύθερη εισβολή του 1974, την εθνοκάθαρση των κατεχομένων από τους για 5.00 χρόνια Έλληνες κατοίκους τους κτλ.
Και στα πλαίσια αυτά ενώ επίκειται και γεωπολιτική κοσμογονία στην περιοχή μας, συνεχίζουν οι, Ανναστάς εφέντ, ο Άντρος εφέντ, ο Μαρκίδης εφέντ, ο Τορναρίτης εφέντ και όλος ο «τούρκικος»» αυτός συρφετός, να επιδιώκουν με μανία τον εκτουρκισμό της Κύπρου.

Γλείφοντες τα πόδια και όχι μόνον του φασιστοειδούς ισλαμοφασίστα, οργάνου του «Σουλτάνου» Ερτογάν, Ακκιντζή.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;
Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive