Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

M.μ,μ,μ, Με βίασε Σομαλός αλλά είμαι αλληλεγγυος και ....τον συγχωρώ!!!!

Νορβηγός «αλληλέγγυος» βιάστηκε από Σομαλό και νιώθει τύψεις που τον …απέλασαν!
Το… δράμα που περνάει περιέγραψε στη νορβηγική τηλεόραση το μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος, Κάρστεν Νόρνταλ ΧάουκενΟ Νορβηγός πολιτικός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο σπίτι του από Σομαλό λαθρομετανάστη... τον οποίο κατήγγειλε στις αρχές, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με φυλάκιση 4,5 χρόνων και εν συνεχεία με απέλαση από τη χώρα.
Ο Χάουκεν δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του, ότι ένιωσε… τύψεις όταν πληροφορήθηκε πως ο βιαστής του απελάθηκε στην πατρίδα του τη Σομαλία. Κι όπως εκμυστηρεύθηκε, από τη στεναχώρια του έπεσε στο… ποτό και τα ναρκωτικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα:
«Η ζωή μου καταστράφηκε, αλλά τώρα νιώθω ένοχος γι’ αυτόν που εστάλη πίσω στην πατρίδα του. Ήταν σαν το κράτος να ανέλαβε να πάρει εκδίκηση, σαν ένας θυμωμένος πατέρας που αντιμετωπίζει αυτόν που επιτέθηκε στο παιδί του. Αρχικά ένιωσα ανακούφιση και χαρά όταν έμαθα ότι θα φύγει για πάντα. Αλλά είχα επίσης και ένα δυνατό συναίσθημα της ενοχής και της ευθύνης. Ήμουν ο λόγος που δεν θα βρισκόταν πια στη Νορβηγία, επιστρέφοντας πίσω σε ένα σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον στη Σομαλία».

5 σχόλια:

  1. Πισωγλέντης ο νορβηγός πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να του το κανουν μια φορα την ημέρα για να ξαναφτιάξει την ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να έκανε και την τύχη του. Να τον καλέσουν στην ελλάδα για να αναλάβει διευθυντής (διευθύντρια;) στην εκπαίδευση για τις έμφυλες (έκφυλες;) ταυτότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ, μην την κοροϊδεύετε την κοπέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι πονεμένος ο άνθρωπος.(πονάει ο ποπός του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive