Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΩΧ!! ΑΜΑΝ !! Eurogroup: Συμφωνία για μέτρα 3,6 δισ. από μείωση συντάξεων και αφορολόγητο΄ΒΙΝΤΕΟ

Eurogroup: Συμφωνία για μέτρα 3,6 δισ. από μείωση συντάξεων και αφορολόγητο
Τη συμφωνία των δανειστών με την Ελλάδα για μέτρα 3,6 δισ. από μείωση συντάξεων και αλλαγές στο αφορολόγητο ανακοίνωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά τη λήξη του Eurogroup της Μάλτας....
«Πετύχαμε μεγάλη μεγάλη πρόοδο όσον αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση μετά το προηγούμενο Eurogroup όταν και με δική μου πρωτοβουλία αλλαξαμε τη στρατηγική που διαπραγματευόμαστε για τα πράγματα» είπε ο Ολλανδός επικεφαλής του Eurogroup.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι τα τεχνικά κλιμάκια θα επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στην Αθήνα καθώς όπως είπε «έχουμε συμφωνία ως προς αυτά τα μεγάλα ζητήματα και για τις μεταρρυθμίσεις».
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup τα μέτρα ύψους 1% του ΑΕΠ για τις συντάξεις (1,8 δισ. ευρώ) θα ισχύσουν από το 2019 και το άλλο 1% από τις αλλαγές στο αφορολόγητο το 2020.


Όπως είπε «θα υπάρξουν και τα διευρυμένα μέτρα υπό την αίρεση ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα δημιουργηθεί ένα δημοσιονομικό πεδίο για να υπάρξουν αντίμετρα».

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι όταν επιτευχθεί το Staff Level Agreement τότε το Eurogroup θα επιστρέψει για το ζήτημα του χρέους.


Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup της Μάλτας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive