Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τώωωωρα ξυπνήσανε;; Προκλητική κατάσταση στην ΤτΕ με την έγκριση Στουρνάρα - Δώρα ταξίδια σε Παρίσι και Costa Navarino. Του Δημήτρη Τρίμη


Στην αυστηρή, μέχρι πρότινος Τράπεζα της Ελλάδος, φαίνεται ότι μαζί με τη καταπάτηση του κανονισμού, ήλθαν και νέα ήθη. Να δέχεται.. «δωράκια» αυτός που ασκεί έλεγχο (θεματοφύλακας της χρηστής διοίκησης στο όνομα του Ελληνικού Λαού) από τον ελεγχόμενο. Σε παρόμοιες περιπτώσεις σε χώρες της εσπερίας πέφτουν κυβερνήσεις και εξωστρακίζονται υποψήφιοι πρόεδροι και πρωθυπουργοί!
Αυτά τα «δώρα» προκάλεσαν και τις αντιδράσεις υπαλλήλων της ΤτΕ  καθώς με βάση το άρθρο 5 του Γενικού Κανονισμού των Υπαλλήλων της ΤτΕ «απαγορεύεται στον υπάλληλο να δέχεται δώρα με αφορμή την εκτέλεση της υπηρεσίας του ή να εξασφαλίζει για λογαριασμό του ή για λογαριασμό των οικείων του άλλα πλεονεκτήματα και οφέλη».
Τι εξηγήσεις δίνει ο κ. Στουρνάρας σε όλα αυτά;
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive