rottating banner

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΩΝ. Της Μαίρης Καρά

​… Και ω του θαύματος! Το τελευταίο μου μήνυμα δεν πήγε στα… χαμένα. Ένας έστω και ένας ΑΝΕΡΓΟΣ μου απάντησε… τι χαρά για το άνεργο σποράκι σας… τι; Δεν το ξέρατε; Νομίζατε δηλαδή πως εργάζομαι και επί πληρωμή; Πού τέτοια τύχη επί των ημερών σας… Αφού δεν πληρώνεστε εσείς… το δυναμικό εργατικό προσωπικό της χώρας σας… θα πληρωθεί ένας "άφαντος" ΕΠΟΙΚΟΣ;
  Τώρα τι σας λέω… αν εμένα που έχω τις καλύτερες διαθέσεις για σας με θεωρείτε έποικο… τότε πως θεωρείτε αυτούς τους χιλιάδες απρόσκλητους λαθραίους εισβολείς; Τουρίστες ας πούμε; Ας γελάσω… τι σχέση μπορεί να έχω εγώ που το' σκασα απ' το φυτοβασίλειό μου, για να έρθω κοντά σας για… συμπαράσταση;...
Όχι, πέστε μου, ειλικρινά με θεωρείτε ξένο στοιχείο ανάμεσά σας; Κι όχι ΦΙΛΟ ΣΑΣ;
  Ρητορικό το ερώτημα και μάλλον χωρίς απάντηση, την οποία θα πάρετε από μένα. Σας έχω αποδείξει πολλές φορές την φιλία μου, μα άλλη μία δεν βλάπτει. Ο άνεργος πατριώτης σας ήθελε να μάθει, τι εστί ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ και πως μπορεί να συμμετάσχει σ' αυτή την δράση και ο ίδιος. Μ'  αυτή την προς τιμή του επέμβασή του, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την σποραδική μου ΕΜΠΝΕΥΣΗ.        Φίλε μου γνωρίζοντας πως εσείς οι Έλληνες δεν φημίζεστε για την πειθαρχία σας, απευθύνομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, για να τον παρακαλέσω να με ακούσει προσεκτικά… ας πούμε πως μου δίνετε τον ΛΟΓΟ, για να σας απαντήσω τι θα έκανα εγώ αν ήμουν ένας απ' τους Ηγήτορές σας. Και όχι αναγκαστικά στον πολιτικό στίβο, αλλά έστω και σε κάποιο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.
  Θα σας έλεγα λοιπόν ότι ναι μεν πρέπει εξάπαντος να οργανωθείτε πατριωτικά, ενάντια στον κίνδυνο της Εθνικής σας εξαφάνισης, αλλά πριν απ' αυτόν προέχει η προσωπική σας οργάνωση. Δηλαδή ο Αγώνας της Απελευθέρωσης περνά πρώτα απ' τον ίδιο σας τον ΕΑΥΤΟ.Πρέπει ο καθένας σας ξεχωριστά να επιβληθεί στον εαυτό του  και να ξεπεράσει τις αδυναμίες του. Και μη μου πείτε πως είστε ΔΥΝΑΤΟΙ σαν απόγονοι ΗΡΩΩΝ.

​ ​
Ας σοβαρευτούμε τώρα για να μιλήσουμε συγκεκριμένα και με στοιχεία για την οργάνωσή σας. Επιμένω όμως πως από σας εξαρτάται να καταφέρετε να πείσετε και τους άλλους για την σοβαρότητα των προθέσεών σας. Και εννοώ αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα ή και την διάθεση να κάνουν Αυτοέλεγχο και Αυτοκριτική, ώστε να απαλλαγούν από κάθε μορφής πολιτικής ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.
Ναι, σας βλέπω γελάτε… Αυτή η αντίδρασή σας δείχνει πόσο άγεστε και φέρεστε απ' τις αδυναμίες και τα πολιτικά σας πιστεύω, με τα οποία σας εξουσίαζαν οι εκάστοτε πολιτικοί κυβερνήτες σας. Αυτοί οι οποίοι ευθύνονται και για τη νέα Κατοχή σας. Εξαιτίας τους και μόνο έπρεπε να τους έχετε διαγράψει απ' την σκέψη σας, όπου κυρίαρχη θέση έπρεπε να κρατά η τυραννισμένη ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ.
  Ελπίζω να έχετε αντιληφθεί τα αγωνιώδη καλέσματα ενημέρωσης των πατριωτικών Ελλήνων για κινητοποίηση, σε ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗ στα επιβαλλόμενα φορομπηχτικά μέτρα και στις απαράδεκτες επεμβάσεις στην διακυβέρνηση της χώρας απ' τους αδίστακτους ψευτοδανειστές "συμμάχους" σας ευρωπαϊστές και μη, δολοφόνους εκτελεστές. Και πως  πρέπει να προετοιμαστείτε για την πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Έχετε καταλάβει όμως το βαθύτερο νόημα αυτών των καλεσμάτων; Τι σημαίνουν για σας και την επιβίωσή σας πρακτικά; Έχετε ρωτήσει τον εαυτό σας, αν θέλετε να απαλλαγείτε απ' την χούντα των κομμάτων, αν θέλετε να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη και να δικάσει τους δοσίλογους, αν θέλετε μια πραγματική Δημοκρατία, μια νέα Ελλάδα βασισμένη στα ΙΔΑΝΙΚΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;
Αν θέλετε να επιβιώσετε σαν Έλληνες πολίτες και να διαιωνίσετε το φημισμένο ΕΘΝΟΣ σας… ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!  Κι αφύπνιση σημαίνει συνειδητοποίηση του ηρωικού ρόλου, που κληθήκατε να αναλάβετε για την υπεράσπιση της πατρίδας σας. Από σας και μόνο από σας εξαρτάται η απαλλαγή της απ' τους δοσίλογους πολιτικάντηδες, που υπηρετούν τόσο δουλικά τους απάνθρωπους δανειστές τους… γιατί αυτοί δανείστηκαν για δικό τους όφελος και φόρτωσαν τα χρέη στον ανύποπτο λαό σας. Συνέλθετε κι αναλάβετε τις ευθύνες σας, ενωθείτε και ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!
Τώρα πρέπει να δείτε όλοι πολύ σοβαρά το θέμα της Οργάνωσής σας στον κοινό σκοπό. Μέσα σας το νιώθετε πως είναι η πιο θεμελιώδης ΑΛΗΘΕΙΑ για τον αγώνα της Απελευθέρωσης. Ίσως κάποιοι τρομάζετε στην ΙΔΕΑ της δύσκολης οργανωτικής δράσης, που πρέπει να αναλάβετε και διστάζετε. Αυτή όμως δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.  
Για να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε σημαντικά αυτό τον φόβο, θα σας παρακαλέσω να ενημερωθείτε για τις μορφές οργάνωσης και σε ποια μπορεί ο καθένας σας να συμμετάσχει. Υπάρχουν γύρω σας ομάδες πατριωτών, που ενημερώνουν και προσφέρουν την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται, να ενεργοποιηθούν και να ΔΡΑΣΟΥΝ!
    Εάν είστε αποφασισμένοι να αναλάβετε τον ρόλο που σας ανήκει, για την σωτηρία της πατρίδας σας, θα είστε και έτοιμοι να δημιουργήσετε την δική σας οργάνωση. Γιατί η οργάνωση στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια, οδηγεί στην ενημέρωση του περιβάλλοντός σας για πράξη, για μαζική προετοιμασία και ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
Γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη, να ξεφύγετε απ' το στάδιο της αγανάκτησης και της κατάθλιψης και να γίνετε μέλη μιας πανεθνικής Οργάνωσης. Μόνο έτσι θα δώσετε την ευκαιρία σε όλους να συνειδητοποιήσουν, πως τα χρονικά όρια στένεψαν και δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν αμέτοχοι. Πρέπει να Αντισταθούν στους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.  

Αυτά θα σας έλεγα αν είχα επιρροή στον λαό σας με κάποια ανθρώπινη ιδιότητα. Όμως ποιος θα έπαιρνε στα σοβαρά ένα ασήμαντο σποράκι; Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας αρχηγίσκοι, θα σκεφτόσασταν. Ξεφύτρωσε τώρα κι ένας… φυτικός, ξεπερνώντας σε πατριωτισμό και Έλληνες πολίτες; Φυσικά, καθένας ανάλογα με την ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ.
    Όμως επειδή για σας τους Χριστιανούς αρχίζει η εβδομάδα των Παθών του Χριστού σας, δεν θα σας κάνω πιο εκτενή ανάλυση τώρα. Θα αποσυρθώ διακριτικά στο φυτικό βασίλειό μου, για να γιορτάσετε όπως συνηθίζετε.  Όταν θα είστε χορτασμένοι με τους αμνούς και τα κόκκινα αυγά σας… ξαναφυτρώνω. Το ενημερωμένο σποράκι σάς αφήνει μετά ΒΑΙΩΝ και ΚΛΑΔΩΝ να υποδεχτείτε την Μεγάλη Εβδομάδα και σας εύχεται ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive