Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Αυτό πρέπει να κάνει ο Τσίπρας στα τούνελ της Κορίνθου - Πατρών

Μισές δουλειές τα βαφτίσια στα τούνελ της Κορίνθου - Πατρών. Αν δεν βάλει και μία τεράστια φωτογραφία του καθενός στην είσοδο και την έξοδο να ξέρουμε για ποιόν τιτανοτεράστιο μιλάμε δεν λέει. Επίσης καθ'όλο το μήκος του τούνελ πρέπει να υπάρχουν... στιγμιότυπα από την ζωή του κάθε προσώπου. Και επειδή για τον Παπανδρέου δεν φτάνει ένα μόνο τούνελ προτείνω να δοθεί το όνομα του και σε κανα δυο ακόμη, ώστε να χωρέσουν όλα τα Σόδομα και Γόμορα.
Επίσης ξεχάσαμε τον Φύσσα που τον έχουμε κάνει λεωφόρο, άγαλμα, πλατεία, αλλα σε ένα τούνελ δεν αξιωθήκαμε να δώσουμε το όνομα του. Τέτοιοι τσίπιδες είμαστε.
Να υπενθυμίσω ακόμη ότι κάτι τούνελ στην Πατρών - Πύργου έχουν μείνει αβάφτιστα. Τώρα που τελείωσαν τα έργα και τα λεφτά και δεν θα έχουν οι Σπρίτζιδες τί να κάνουν να κοιτάξουν να τα βαφτίσουν και αυτά, γιατί είναι αμαρτία να μείνουν έτσι. 
Θέλουμε τούνελ με προσωπικότητα.
Ελένη Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive