Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Έτσι, ΠΑΝΤΑ έτσι. Ότι ΣΚΟΤΩΝΕΙ το Λαό μαζί του τα κουκούδια. ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ… ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΞΟ: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ»!

Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί το… τιμημένο –στα λόγια- να το παίζει… αντιευρωπαϊκό κόμμα και να αποκαλεί «λυκοσυμμαχία» την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά για το ευρώ τρέφει τα καλύτερα αισθήματα. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στο πρόσφατο συνέδριό του, σημαίνοντας αυτομάτως και την προσχώρησή του στο… «ευρωπαϊκό τόξο» – στο οποίο συμμετέχουν ήδη όλα τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής....

Ιδού οι… καταστροφές και οι… συμφορές που –σύμφωνα με το ΚΚΕ- θα υποστούμε αν βγούμε από την τυραννία του ευρώ και επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα:
«Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης, θα χτυπηθεί και ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγει και σε αυτήν την περίπτωση κερδισμένο. Ιδιαίτερα μάλιστα ορισμένα τμήματα του κεφαλαίου θα βγουν ωφελημένα, γι’ αυτό και στήριξαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη».
(ΥΓ) 1: Τρέμε Μπουμπούκο! Όπως βλέπεις, έχεις ανταγωνιστές στην ακατάσχετη καταστροφολογία και μάλιστα κομμουνιστοσυμμορίτες!
(ΥΓ) 2: Και μην ακούτε τις… κακές γλώσσες, που ήδη έχουν αρχίσει να λένε πως η θέση αυτή του… τιμημένου υπαγορεύεται από τα δικά του επιχειρηματικά συμφέροντα. Είπαμε, το ΚΚΕ είναι… υπεράνω χρημάτων! Μόνο για το… λαό νοιάζεται!
ethnikismos.net

2 σχόλια:

  1. Καὶἡ Χ. Α. μέσα εἶναι. Τελικῶς ὁ μόνος ὅστις παραμένει ἑδραῖος εἰς τὰς πεποιθήσεις του περὶ Εὐρὼ καὶ Ε.Ε. εἶναι ὁ Καρατζαφέρης, ὁ ἱδρυτὴς τοῦ Εὐρωσκεπτικισμοῦ ὁ ὁποῖος σαρώνει εἰςτὴν Εὐρώπην πλὴν τῆς.... Ἑλλάδος!!.
    Ἀλλὰ εἴπαμε: Τὸ σημερινὸν κατάντημα τῆς Ἑλλάδος οὔτε τυχαῖον οὔτε οἰκονομικὸν εἶναι. Καὶ μία ἐκ τῶν παραμέτρων τοῦ καταντήματος εἶναι τὸ γεγονὸς ὅτι πλλιτικοὶ μὲ προσφορὰν καὶ ἰδέας παραμένουν ἐκτὸς ἐνῶ προωθοῦνται πολιτικοὶ ἀπατεῶνες, ψεῦται καὶ προδόται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οφσορακιας tercs keicos9 Απριλίου 2017 στις 12:29 π.μ.

    Εξαιρετικον πονημα:Ο Βαψωμαλλιας!!!

    Πανω χερι κατω χερι αγιαστουρα
    περιστερι
    και την Πολη θα μας φερει η Γραφη
    το αναφερει
    μποντυ μπιλντινγκ
    καλλιστεια
    και μοντελων πρακτορεια με κοριτσια
    για την χρεια
    μιζες offshore και τα λοιπα μα βγηκαν
    στη φορα τα σκ@τα
    νταραβερι παπαρολογια και το μαλλι
    σκ@τι-τσιρλι
    ουλα μονο αυτος τα ξερει
    Λιανη στηθη μπανιστιρι της Μαρικας
    κολλητηρι
    στην κυβιστηση αστερι και στη
    σπεκουλα ξευτερι
    Μαυρη η ωρα και η στιγμη τον
    καταχεσες τον Βαψωμαλλια
    ερωτυλο κουραδοχερι
    μερα μεσημερι
    και ουλοι μαζι εφωναξαν Μπραβο!
    στο περιστερι
    το πωπουδακι του πτηνου τον εχεσε
    για τα καλα
    και η Κατερινα φωναξε
    ωλα λα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive