Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Το αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας για τις επιθέσεις σε εκκλησίες στην Αίγυπτο

Το αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας για τις επιθέσεις σε εκκλησίες στην Αίγυπτο
Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β΄ για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας που πραγματοποίησε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), σήμερα Κυριακή των Βαΐων, σε δύο κοπτικές ορθόδοξες εκκλησίες της Αιγύπτου. Βαρύς είναι ο θρήνος και στο ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας για τα θανατηφόρα τρομοκρατικά κτυπήματα που δέχτηκαν σήμερα...
οι κοπτικές εκκλησίες στην Αίγυπτο.
Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, στο άκουσμα των θλιβερών γεγονότων που αμαυρώνουν μία από τις πιο μεγάλες ημέρες της Χριστιανοσύνης, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Είμαστε στο πλευρό του αιγυπτιακού λαού, δήλωσε ο Προκαθήμενος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής, παρακολουθώντας από κοντά τα γεγονότα, καθώς η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε σε σχετικά μικρή απόσταση από το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο, στην περιοχή Μανσέια, της Αλεξάνδρειας, όπου βρίσκεται και η έδρα της κοπτικής Εκκλησίας, έξω από τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Μάρκου.
«Ας ελπίσουμε ότι ο ερχόμενος προς το εκούσιο πάθος Ιησούς Χριστός θα μαλακώσει τον πόνο των οικογενειών που τόσο άδικα έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και θα φέρει την ειρήνη Του στην ευλογημένη Αίγυπτο», κατέληξε ο Πατριάρχης Θεόδωρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive