Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Η κυρία Φιόνα Μούλεν επί το έργο της κατατρομοκράτησης της Κύπρου. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Fiona MullenΗ Φιόνα Μούλλεν (Fiona Mullen), μας είναι πολύ γνωστή από τα γραφόμενά της στην αυτοπροσδιοριζόμενη ΜΚΟ PRIO-μια στην πραγματικότητα ΜΚΟ-μαϊμου που δρά και στην Κύπρο- όπου κατά καιρούς, αλλά πάντοτε κατόπιν εντολών από αυτούς που χρηματοδοτούν την PRIO ως προς τον χρονισμό, μας ξεφουρνίζει "μελέτες" για το πως όλοι οι κύπριοι θα πλουσιέψουν από την επομένη της "λύσης"....
 Επειδή ασχολείται και επαγγελματικά με τα ενεργειακά -έχει και εταιρεία με το "συνεταιράκι" της τον Λεφτέρη Αδιλίνη- μας ξεφουρνίζει επίσης και ενεργειακά κείμενα αναφορικά με τα κοιτάσματα στην  κυπριακή  ΑΟΖ.
Τα κείμενά της τελειώνουν πάντα με την εκφοβιστική επωδό πως η Τουρκία δεν πρόκειται να αφήσει σταγόνα πετρελαίου να εξορυχθεί,  αν δεν "λυθεί" το κυπριακό στα μέτρα της,  αν δεν είναι συνέταιρος αλλά και  εάν δεν διοχετευτούν οι υδρογονάνθρακες στις διεθνείς αγορές μέσω Τουρκίας. 
Ένα περίπου τέτοιο κείμενό της με τον εκφοβιστικό τίτλο αλλά και περιεχόμενο,  "Τι θα πράξει η Τουρκία στο θέμα [της ενέργειας] στην Κύπρο;" εμφανίστηκε αυτή τη βδομάδα στον Φιλελεύθερο (2 Απριλίου), τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία  εφημερίδα της Κύπρου.
Η προσπάθεια κατατρομοκράτησης του κόσμου από τη κυρία μέσα από το κείμενο της είναι προφανής. Η αθεόφοβη όμως κυρία "στεναχωριέται, γράφει, για αυτά που  γράφει και δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια! Τόση μεγάλη είναι η αγάπη της για τον τόπο! 
Η κ. Μούλεν μας παρουσιάζεται στην εφημερίδα ως "Ιδιοκτήτρια της Sapienta Economics Ltd και συντάκτης της μηνιαίας έκδοσης Sapienta Country Analysis Cyprus" 
Αυτό όμως που δεν μας λέει, εσκεμμένα, είναι πως η κυρία της Sapienta εργοδοτείται και από τη Cyprus Weekly, ιδιοκτησίας του Φιλελεύθερου, εκεί που αρχισυντάκτης είναι το φιλαράκι και συνεταιράκι της ο Αδιλίνης.
Γιατί αποκρύπτει αυτή της την ιδιότητα η κυρία Μούλεν; Τί έχει να κρύψει; Να προστάτευσει μήπως τον κ. Αδιλίνη μέσω του οποίου εισπράττει ένα ακόμη μισθό; Να προστατεύσει άλλες καταστάσεις όπως π.χ. πως βρέθηκε σαν αλεξιπτωτιστής στην Κύπρο ο Αδιλίνης, πως κατάφερε να βρεθεί στον " Φ", και πως κατάφερε να βάλει χέρι και να έχει μετατρέψει την  πατριωτική εβδομαδιαία εφημερίδα, του παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφου Άλεξ Ευθυβούλου,  σε ένα προπαγανδιστικό τουρκικό έντυπο;
Τα ερωτήματα είναι πολλά αλλά οι απαντήσεις υπάρχουν. Διότι στο τέλος, ο χρόνος γενικά αποκαλύπτει εκείνο που το ψέμα ήλπιζε να κρύψει.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive