Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Έκρηξη Ρωσία: Αυτός είναι ο δεύτερος τρομοκράτης που αναζητούν οι Αρχές



ro

Ανθρωποκυνηγητό για τους φερόμενους δράστες που βύθισαν στο πένθος τη Ρωσία - Ο ένας τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που σκότωσε 11 ανθρώπους και τραυμάτισε 50 ακόμα - Ο δεύτερος μετέφερε τον μηχανισμό που εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε....
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην έκρηξη που σημειώθηκε σε συρμό του μετρό της Αγίας Πετρούπολης και 50 τραυματίστηκαν, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Το Interfax επικαλείται πηγή που λέει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε έναν χαρτοφύλακα μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό.
Ο ένας από τους δύο είναι εκείνος που έβαλε τη βόμβα στο σταθμό Πλοσάντ Βαστάνια, η οποία εντοπίστηκε και απενεργοποιήθηκε και ο άλλος, είναι εκείνος που τοποθέτησε την φονική βόμβα στον σταθμό που έγινε η έκρηξη.
Πηγές προσκείμενες στις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν ότι την επίθεση διέπραξε ένας βομβιστής-καμικάζι ο οποίος καταγόταν από την κεντρική Ασία και φέρεται να συνδεόταν με ριζοσπάστες ισλαμιστές, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Σύμφωνα με τη μία από τις πηγές αυτές, οι Αρχές έχουν εξακριβώσει την ταυτότητα του καμικάζι, ενός 23χρονου.
Δείτε τα βίντεο με τον φερόμενο ύποπτο που τοποθέτησε τη φονική βόμβα στον σταθμό που έγινε η έκρηξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive