Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Στο πλευρό του Μαδούρο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Τι ανήρτησε ιστοσελίδα. Τοποθέτηση ΣΟΚ για την Βενεζουέλα – Συμφωνεί ο πρωθυπουργός;

Τοποθέτηση ΣΟΚ για την Βενεζουέλα – Συμφωνεί ο πρωθυπουργός;
Χθες σας ενημερώσαμε για την κατάσταση που επικρατεί στην Βενεζουέλα, όπου ένοπλες ομάδες τις αριστερής κυβέρνησης Μαδούρο πυροβολούν αδιακρίτως κατά πολιτών με δεκάδες νεκρούς, θυμίζοντας άλλες εποχές.Ο αριστερός δικτάτορας, Νικόλα Μαδούρο, έχει διατάξει, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, οπλισμένες ομάδες να βαρούν στο «ψαχνό» όσων αντιδρούν στις πολιτικές της Αριστεράς...

«Η ώρα της μάχης έχει φτάσει. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη μοίρα του έθνους μας», διακήρυξε προχθές ο 54χρονος πρόεδρος, καλώντας τους υποστηρικτές του να πάρουν τα όπλα «ενάντια στους προδότες της πατρίδας».
Αναρωτηθήκαμε εύλογα λοιπόν, ποια είναι η άποψη της ελλαδική κυβέρνησης για όλα αυτά που συμβαίνουν στην κομμουνιστική χώρα, λαμβάνοντας υπόψη πως τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός όσο και υπουργοί του έχουν εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για το καθεστώς της Βενεζουέλας.
Με έκπληξη πέσαμε πάνω σε δημοσίευση της ιστοσελίδας Left.gr, η οποία αντανακλά τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία περιγράφει το φονικό που λαμβάνει χώρα στην Βενεζουέλα ως «Μαίνεται η ένταση στη Βενεζουέλα - Οι «τσαβίστας» στους δρόμους κατά του πραξικοπήματος της Δεξιάς».
Εν ολίγοις η ιστοσελίδα τάχθηκε υπέρ των ενεργειών της δικτατορικής κυβέρνησης, η οποία έχει οδηγήσει την Βενεζουέλα στην φτώχεια και την ανέχεια, αρνούμενη να οδηγήσει την κατάσταση στις κάλπες, μετά από λαϊκή απαίτηση.
Αναμένουμε την τοποθέτηση της κυβέρνησης πάνω σε αυτή την δημοσίευση, ελπίζοντας πως το Μαξίμου θα διαχωρίσει την θέση του από την δημοσίευση της αριστερής ιστοσελίδας.
Στο όνομα της ελευθερίας και του ανθρωπισμού, η πολιτική σκηνή της χώρας οφείλει να καταδικάσει σύσσωμη δολοφονικές μεθόδους κατά των πολιτών.
Ειδάλλως, το μόνο που μπορούμε να ελπίσουμε, είναι πως δεν θα δούμε ποτέ τέτοιου είδους εικόνες στην Ελλάδα, αν και εφόσον οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα λόγω της υπέρογκης φορολογίας και της πίεσης που ασκείται στην ιδιωτική οικονομία.
Πάντως, στο πλευρό του Νίκολας Μαδούρο τάχθηκε για άλλη μια φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενουζέλας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.
Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, υπάρχει κρίση και σύγκρουση.
«Δεν έχει σχέση η 21η Απριλίου με ό,τι γίνεται σήμερα στη Βενεζουέλα. Νεκρό είχαμε και εμείς το 2008, ένα παιδί εκτελεσμένο από αστυνομικό» συνέχισε το επιχείρημά του ο κ. Μηταφίδης σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα με τους οχτώ νεκρούς κατά τις τελευταίες διαδηλώσεις.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής Κώστας Δουζίνας, ανέφερε πως για το θέμα Βενεζουέλας έχει γίνει πολύς θόρυβος αναφέροντας ενδεικτικά πως ήταν «το πρώτο θέμα ήταν αυτό στον ΣΚΑΪ» την ίδια στιγμή που δεν φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα των σημαντικότερων εφημερίδων παγκοσμίως όπως οι N.Y TIMES.
Πρόσθεσε ότι «προφανώς μας ανησυχεί ότι γίνεται στην Βενεζουέλα, όμως η θέση του κοινοβουλίου δεν είναι να πάρουμε την θέση του ενός ή του άλλου αλλά να προσπαθησουμε να βρεθεί μία λύση» ανέφερε ότι υφίσταται «δικαίωμα που έχει κάθε λαός να αντιστέκεται».
Ποιος αντιστέκεται σε ποιόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive