Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ πληροφορία σχετικά με τη Μισέλ Ομπάμα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ πληροφορία σχετικά με τη Μισέλ Ομπάμα
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα ήθελαν να πιστέψετε ότι η οικογένεια Ομπάμα είχε τη διοίκηση με τη μεγαλύτερη διαφάνεια στις ΗΠΑ. Ως συνήθως, κάνουν λάθος. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι αδυσώπητα, στην προσπάθειά τους να θάψουν την αλήθεια.Μια αναζήτηση στο Google αποκάλυψε ότι η Michelle εμφανίστηκε ως...
άντρας σε μια ιστορία που δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2011 από τον Matthew Glosser στην ιστοσελίδα Christwire.org. Η Μισέλ γεννήθηκε ως Michael LaVaughn Robinson και ήταν ποδοσφαιριστής, τόσο στο γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο και  κέρδισε μια υποτροφία στους Oregon State Beavers στην πρώτη του χρονιά στο κολέγιο
 Το άρθρο λέει ότι ένας πρώην υπάλληλος του Ομπάμα του είπε ότι ο Michael άφησε σύμφωνα με πληροφορίες το σχολείο και έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου στις 13 Ιανουαρίου του 1983 (μια σημαντική ημερομηνία για τους σατανιστές.) και στη συνέχεια μπήκε στο Πανεπιστήμιο του Princeton ( το οποίο συγκαταλέγεται στα 8 κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ με ποσοστό αποδοχής μόλις 7%) ως η μαθήτρια, Μισέλ Ρόμπινσον.
 Πολλές φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο πριν από τις εκλογές ήταν προφανώς αλλοιωμένες στο Photoshop, ώστε να κάνουν τον/την Michael / Michelle να μοιάζει με γυναίκα όταν πήγαινε στο γυμνάσιο και το κολέγιο.
 Ο Don Nicoloff ήταν ο πρώτος που έγραψε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφιών του νεαρού Ομπάμα και της «οικογένειάς» του, που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο κατά την περίοδο 2007-2008, πριν από τις εκλογές, κι ότι ήταν εντελώς πλαστές και φτιαγμένες στο Photoshop, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Μισέλ όταν ήταν έγκυος, ούτε καταγραφές της γέννησης των παιδιών τους. Ο Μπαράκ έχει τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός Ινδονήσιου και δεν είναι αφρικανικής καταγωγής.
 Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου της USA Info, πριν από δύο μήνες, ήρθε σε επαφή μαζί του ανώνυμη πηγή που φέρεται να είναι πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου επί της διοίκησης Ομπάμα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με μια εκπληκτική αποκάλυψη για την Πρώτη Κυρία, Michelle Obama και ήθελε να κανονίσει μια συνάντηση για να παρουσιάσει τα στοιχεία για τον ισχυρισμό του.
 Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι τα πραγματικά βιογραφικά στοιχεία της Μισέλ Ομπάμα, που έδωσε στις 25 Ιουνίου 2011 ένα πρώην μέλος του προσωπικού της Πρώτης Κυρίας. Αυτός διατηρεί την ανωνυμία του, προς το παρόν για να προστατεύσει τη ζωή του, καθώς και τη ζωή της οικογένειάς του.
 «Η Michelle Obama, Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, γεννήθηκε ως Michael LaVaughn Robinson στο Σικάγο, του Ιλλινόις στις 17 Ιανουαρίου 1964. Ήταν ο δεύτερος γιος του Fraser Robinson III, ενός πολύ γνωστού έμπορου κοκαΐνης και μέλους εγκληματικής συμμορίας του Δημάρχου Richard J. Daley, και της Marian Shields Robinson, μιας περιστασιακής πόρνης του δρόμου που είχε διαγνωστεί με τον ιό HIV το 1998. Ήταν δημοφιλής αθλητής του γυμνασίου και το 1982, πήρε μια υποτροφία για να παίξει στην ομάδα Oregon State Beavers.
 Μετά την ολοκλήρωση μιας σεζόν παράτησε το σχολείο. Οι συμπαίκτες του παρατήρησαν ότι ο Robinson παραπονιόταν πως είναι μια «γυναίκα παγιδευμένη σε σώμα άνδρα», και στις 13 Ιανουαρίου 1983 έκανε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου στο Johns Hopkins University School of Medicine. Για να κρύψει την ντροπή της νέας ταυτότητας του, ο Michael άφησε την πολιτεία του Όρεγκον για  να παρακολουθήσει μαθήματα στο Princeton University με το νέο του νομικό όνομα, «Michelle Robinson». Χρόνια αργότερα, συναντήθηκε με τον Ομπάμα ένα μετανάστη από την Κένυα, ο οποίος αργότερα έλαβε γνώση της αληθινής ταυτότητας «της Michelle». Στη συνέχεια, παντρεύτηκαν και υιοθέτησαν δύο παιδιά.»
 Όπως βλέπουμε η "Πρώτη Κυρία" είναι στην πραγματικότητα ο "Πρώτος Κύριος". Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο  Μπαράκ Ομπάμα γνωρίζει ότι η σύζυγός του ήταν κάποτε άνδρας, οπότε είναι κι ο πρώτος gay Πρόεδρος των ΗΠΑ.


4 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive