Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Απέβαλε από τη Χίο τη βασκική Μ.Κ.Ο. ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς.ΒΙΝΤΕΟ

Με αστραπιαίες κινήσεις μετά τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις και τις προεκτάσεις τους χθες, ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς κάλεσε σήμερα στο γραφείο του τον επικεφαλής της βασκικής Μ.Κ.Ο. . «Salvamento Maritimo Humanitario» η οποία εκμίσθωσε τμήμα της κλινικής Αυγουστή και της ζήτησε να αναστείλει κάθε δραστηριότητα και να αποχωρήσει από τη Χίο...

Ο κ. Βουρνούς ξεκαθάρισε ότι όποια μη κυβερνητική οργάνωση επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο νησί θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της το δεδομένο της κοινωνικής συνοχής και να υπακούει στον συνολικό σχεδιασμό που χαράσσει η τοπική κοινωνία.
Ο επικεφαλής της Μ.Κ.Ο. αναγνώρισε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και ανακοίνωσε στον κ. Βουρνού την παύση κάθε περαιτέρω δραστηριότητας στη Χίο. Σε λίγο θα δείτε το Βίντεο.

1 σχόλιο:

  1. θα αναστείλουν και οι υπόλοιπες μ.κ.ο την δραστηριότητα τους,σε νησιά και ηπειρωτική χώρα όταν αναλάβουμε,και τα δαχτυλικά αποτυπώματα τους των μελών τους,μαζί με τις φωτογραφίες τους θα μοιραστούν στις πύλες εισόδου της χώρας persona no grata στην χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive