Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

"Αρες μάρες κουκουνάρες" η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το φιάσκο στη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Αξιολογείται η επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα των εμπλεκομένων Υπηρεσιών» λενε.Ψάχνουν να βρούν και τα "φτερά" του ληστή που πήγε να πετάξει απ τον 8ο όροφο;

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τον ληστή που κρυβόταν στη ντουλάπα
Με μια σύντομη ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία αναφέρεται στη γκάφα στην υπόθεση της ληστείας στο Παλαιό Φάληρο, όπου ο τέταρτος δράστης παρέμεινε επί 14 ώρες κρυμμένος στην ντουλάπα του σπιτιού, χωρίς να τον πάρουν είδηση οι αστυνομικοί....

«Σχετικά με τη χθεσινή ληστεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και τη σύλληψη δυο από τους δράστες, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αξιολογείται η επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα των εμπλεκομένων Υπηρεσιών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.
Ο δράστης παρέμεινε στη ντουλάπα, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς που θεωρητικά έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα, στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, όπου είχαν ακινητοποιήσει τη γυναίκα και την οικιακή βοηθό. Μάλιστα, η Σήμανση είχε πάρει αποτυπώματα από τις πόρτες τις ντουλάπας, αλλά κανείς δεν κοίταξε πιο μέσα.
Ο ληστής, ο οποίος παραμένει άφαντος, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιο της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος όταν εκείνος άνοιξε την ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας γιατί κάτι του μύριζε άσχημα. Ο ληστής, που φορούσε κουκούλα, τον απείλησε με όπλο και κατάφερε να διαφύγει. Ο γιος της 64χρονης ειδοποίησε την αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά.
Πάντως, οι δύο συλληφθέντες θα δώσουν εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για το κακούργημα της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας, της βίας κατά συρροή και της απειλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive