Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α ! ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!!!

a12
(Διερωτηθήκατε ποτέ, ΠΩΣ γίνεται και …αιωνίως «τέτοια» άτομα προσλαμβάνονται; Όποιος και αν κυβερνά;;;)...

(ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ …»ΑΝΟΙΚΤΕΣ» ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!)
Δεν θα αφήσει κανέναν ανθέλληνα …αδιόριστο ο Σύριζα, όπως δείχνουν τα πράγματα. Πραγματικό ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ προκαλούν οι «απόψεις», του συμβούλου που προσέλαβε ο Γαβρόγλου στο Υπουργείο (α-)Παιδείας, με σκοπό την «επιμόρφωση» των καθηγητών.
Ο λόγος για τον Χάρη Αθανασιάδη, ο οποίος προσελήφθη για δύο χρόνια ως σύμβουλος του Υπουργού, για την …επιμόρφωση (!!!) των καθηγητών και ο οποίος προπαγανδίζει με κάθε τρόπο την δημιουργίας μίας «νέας», «ρευστής» εθνικής ταυτότητος…
Συγκεκριμένα, σε άρθρο του στην «Αυγή» – αφού προφανώς είναι και συριζαίος – έγραφε: «Σήμερα, όπως και πριν από εκατό χρόνια, ανακύπτει πάλι το αίτημα για αναθεώρηση της εθνικής μας ταυτότητας.
Μα το στοίχημα δεν είναι πλέον μια συμπαγής εθνική ταυτότητα, αλλά αντιθέτως μία εθνική ταυτότητα λιγότερο ανελαστική, περισσότερο ρ ε υ σ τ ή, πιο α ν ε κ τ ι κ ή στις αποκλίσεις, που εντάσσει τους διαφορετικούς δ ί χ ω ς να απαιτεί την αφομοίωσή τους.
Το σχολείο έχει πολλά να προσφέρει σε αυτό»!
(ΟΥΤΕ …ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΝΑ ΗΤΑΝ! Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ;
Ο ίδιος άνθρωπος σε δημόσιες τοποθετήσεις του κατά καιρούς, έχει πει τον Μακρυγιάννη …«τοκογλύφο», έχει κάνει λόγο για την «άσκοπη βία (!) που ασκούσε ο Ελληνικός Στρατός στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια της Σμύρνης» και έχει αποκαλέσει «εθνικούς μύθους», ζοφερές (;) πραγματικότητες της τουρκοκρατίας, όπως το Κρυφό Σχολειό!Ούτε καν η Πηνελόπη Δέλτα ξέφυγε από το «ραντάρ» του σκληρού αυτού ανθέλληνος, ο οποίος διερωτάται «γιατί τυπώνεται μέχρι σήμερα» (!!!!!!) το έργο της, «Ο Καιρός του Βουλγαροκτόνου»!
Από τα παραπάνω αποσπάσματα των «απόψεων» του συγκεκριμένου, αναδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία ο καθαρώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ χαρακτήρας, που σχεδιάζουν να δώσουν στο Ελληνικό Σχολείο οι συριζαίοι…
Ένας χαρακτήρας παράφορα αντισυνταγματικός και σαφέστατα ε χ θ ρ ι κ ό ς για το μέλλον αυτού του Έθνους! Ένας χαρακτήρας που θα λάβει την πρέπουσα απάντηση από τα παιδιά, γιατί στα παιδιά ψ έ μ μ α τ α δεν περνάνε, και από τους γονείς, που δεν συμφωνούν με τις αντεθνικές ονειρώξεις μίας ισχνής μειοψηφίας, η οποία αν δεν είχε ενσωματώσει τα πιο σάπια κομμάτια του ΠαΣοΚ δεν θα έφτανε ούτε το 0,5%…
antipliroforisi.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Γι αυτήν την κατάντια φταίει η φοβικη ψωφοδεξιά ΝΔ που δεν τόλμησε ποτέ να αντιταχθει στα σχέδια της εθνοκτόνου αριστεράς εφαρμόζοντας στην πράξη την πολιτική του κατευνασμού πιστεύοντας κάθε φορά ότι η εθνοκτόνος αριστερά θα εικανοποιηθεί με την επίτευξη κάποιων στόχων και εκεί θα τελείωνε το πράγμα. Ακόμη και σήμερα την ίδια πολιτική ακολουθεί μη αντιλαμβανόμενη τίποτε. Γι αυτό όλοι μαζί Χρυσή Αυγή για να σωθεί η Ελλάδα και να παραμείνει των Ελλήνων Χριστιανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως καταλαβαινετε η ηδη ανθελληνικη ελληνοφωνη εκπαιδευση-παιδεια μας θα αφελληνιστει ακομα περισσοτερο αφου παραδινεται εξ ολοκληρου στα χερια και βουληση των χειροτερων κουλτουριαρηδων,απατριδων και νεοταξιτων που εχει βγαλει αυτος εδω ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive