Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η Ελένη Τουλουπάκη απο σήμερα είναι η νέα Εισαγγελέας Διαφθοράς

dikaio toy ethnous

Η αντεισαγγελέας Εφετών Ελένη Τουλουπάκη αντικατέστησε για την επόμενη διετία την Ελένη Ράικου στη θέση της επικεφαλής Εισαγγελέως Διαφθοράς, η οποία πρόσφατα και αιφνίδια παραιτήθηκε από τη θέση αυτή.  Ειδικότερα, σήμερα το 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου...
με πρόεδρο την Βασιλική Θάνου, με εισηγητή τον αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Μαχαίρα και με την συμμετοχή της Εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου επέλεξε σχεδόν ομόφωνα (10 υπέρ 1 κατά) την κυρία Τουλουπάκη να είναι επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς.  Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΑΔΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μόνος που εξέφρασε διαφορετική γνώμη για το πρόσωπο της νέας εισαγγελέως διαφθοράς ήταν ο αντεισαγγελέας του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου Αθανάσιος Κατσιρώδης, ο οποίος πρότεινε άλλους αρχαιότερους στην ιεραρχία εισαγγελικούς λειτουργούς για την επίμαχη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive