Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης στη Στοκχόλμη. Ονομάζεται Ραχμάτ Ακίλοφ και αναζητούνταν από τις Αρχές προκειμένου να απελαθεί

Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης στη Στοκχόλμη
Πολλά σουηδικά ΜΜΕ κατονόμασαν σήμερα τον φερόμενο δράστη της επίθεσης με φορτηγό στη Στοκχόλμη ως τον Ραχμάτ Ακίλοφ, εργάτη και πατέρα μιας οικογένειας Ουζμπέκων, ο οποίος κρυβόταν από τις αρχές, προκειμένου να μην απελαθεί. Ο Ραχμάτ Ακίλοφ, το όνομα και την φωτογραφία του οποίου δημοσίευσαν...
πρώτες σήμερα οι εφημερίδες Expressen και Aftonbladet, βαρύνεται με υποψίες ότι την Παρασκευή γύρω στις 16.00 ώρα Ελλάδας έπεσε με το φορτηγό που είχε κλέψει πάνω σε πεζούς στον πλέον πολυσύχναστο πεζόδρομο της σουηδικής πρωτεύουσας, σκοτώνοντας 4 ανθρώπους.
Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ στο Μάρστρα, μια μικρή πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων βόρεια της Στοκχόλμης. Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για έναν 39χρονο Ουζμπέκο, χωρίς να αποκαλύψουν το όνομά του.
Αφού έριξε το βαρύ όχημα στην είσοδο ενός πολυκαταστήματος, ο Ακίλοφ, εκμεταλλευόμενος τον πανικό που προκάλεσε, έσπευσε στον σταθμό του μετρό T-centralen, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τύπου που επικαλέστηκε πηγές προσκείμενες στην έρευνα. Στις 14.55 τοπική ώρα (15.55 ώρα Ελλάδας) κάμερες καταγραφής της κυκλοφορίας τον βιντεοσκόπησαν, ενώ βρισκόταν στο μετρό.
Κατόπιν επιβιβάστηκε σε συρμό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Αρλάντα, έπειτα πήρε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο- Μάρστα. Η συμπεριφορά του σε ένα καπνοπωλείο κίνησε τις υποψίες του προσωπικού, που ειδοποίησε τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive