Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ - ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ψαρια σε αστεγους

Αποτέλεσμα εικόνας για ψαρια σε αστεγουςΜέρες πούναι είπα να συγκρατήσω το θυμικό μου ένστικτο που βράζει στα κατάβαθα της ψυχής, κάτι σαν λάβα ηφαιστείου που ψάχνει μια ρωγμή στο έδαφος για να πεταχτεί στα ουράνια και να κατακάψει τα πάντα. Αφορμή για τα πιο πάνω ήταν η ακρόαση στο REAL FM και στην εκπομπή του γνωστού σταλινικού σύντροφου Κουφόπουλου όπου ο άστεγος - ανεργος κ. Πάνος Πανόπουλος απλά και με πόνο ψυχής ανέλυσε το δράμα των χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που κάποια κακή συγκυρία στη ζωή τους, τους κατέστησε άνεργους και άνεργους....
Αναφέρθηκε στο γεγονός οτι ενω δεν έχει οικονομικούς πόρους, του ζητάνε χρήματα για να πάρει τα φάρμακα του. Το συγκλονιστικό γεγονός που ανέφερε ήταν ότι τα Χριστούγεννα μοίρασαν οι διάφορες ΜΚΟ, στους δρόμους ή στις στοές που έβρισκαν προστασία απ τις καιρικες συνθήκες, μικρά Χριστουγεννιάτικα δενδράκια, να τα κάνουν ΤΙ οι άστεγοι; να στολίσουν τα χαρτόκουτα που ζούνε; Σήμερα ο άστεγος κ. Πανόπουλος ανέφερε οτι η ΜΚΟ "ΚΟΜΒΟΣ" στο σταθμό Λαρίσσης, μοίρασε σε άστεγους σαλάτες και .... ψάρια! Και εξέφρασε την απορία: "Ψυγείο στο δρόμο ΔΕΝ έχω, ΟΥΤΕ κουζίνα να τα κάνω καποιο φαϊ να φάω". ΓΙΑΤΙ το κάνουν αυτό; Αγαπητοί συνέλληνες, είμαι σίγουρος οτι τα νεύρα μας αντέχουν, όμως ΠΟΣΟ, όταν ακούω στην TV τον έτερο σύντροφο Μουζάλα να κοκορεύεται οτι απο τον ερχόμενο μήνα Μάϊο, όλοι οι λαθρομενάστες θα στεγασθούν σε διαμερίσματα πλήρως επιπλωμένα, χωρίς να πληρώνουν κανένα ενοίκιο, φόρο, ρεύμα, νερό αλλά θα λαμβάνουν ΕΚΑΣΤΟΣ μηνιαίως ΕΠΙΔΟΜΑ διαβίωσης 400 ευρώ, ΣΥΝ κάρτα σίτισης απο γνωστα σούπερ μάρκετ. Πιέζομαι αφόρητα να μην συνεχίσω κάνοντας συνειρμούς στην μεταχείριση μεταξύ Ελλήνων και Εποίκων, γιατί ΔΕΝ θέλω τις Άγιες τούτες μέρες να μολύνω το στόμα μου. Αν θέλετε κάντε το εσείς. Ο Θεός μαζί μας, περιμένοντας την Ανάσταση του Χριστού μας. 
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Άρη η εξήγηση είναι και εύκολη και απλή. Οι κυβερνώντες είναι ανθέλληνες. Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive