Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΔΕΙΤΕ την απογείωση του ελικοπτέρου που χρησιμοποίησε η Ρούπα για την απόδραση Μαζιώτη (Βίντεο)

Η απογείωση του ελικοπτέρου που χρησιμοποίησε η Ρούπα για την απόδραση Μαζιώτη (Βίντεο)
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει τη στιγμή που απογειώνεται το ελικόπτερο με το οποίο η Πόλα Ρούπα επιχείρησε να απελευθερώσει τον σύντροφό της, Νίκο Μαζιώτη, από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ειδικότερα, στο διαβιβαστικό της αντιτρομοκρατικής αναφέρεται χαρακτηριστικά «Σημειώνεται πως ο …
είχε προβεί σε κατά περίπτωση φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των δύο απογειώσεων για διαφημιστικούς λόγους, στιγμιότυπα των οποίων ανάρτησε στους λογαριασμούς που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης».
Την ημέρα που απέτυχε η απόπειρα απόδρασης, η Ρούπα έφτασε στην περιοχή με ένα τζιπάκι Porsche ενώ η επίμαχη πτήση κόστισε στο επαναστατικό ταμείο 7.250 ευρώ.

Επίσης υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζεται το ελικόπτερο που μίσθωσε η Ρούπα στη δοκιμαστική πτήση που έκανε στις 29 Δεκεμβρίου 2015 από το γήπεδο του αθλητικού συλλόγου Παρνασσού προς το Λουτράκι, αντί του ποσού των 3.050 ευρώ.
578568

67967


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive