Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Σεβάσμιε, γέροντα Ιωάννη, σ' ευχαριστώ που μας καλείς σε αφύπνιση και μετάνοια. Γράφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου,

Αποτέλεσμα εικόνας για γέροντα Ιωάννη, σ' ευχαριστώ
Δείτε αγαπητοί μου διαδικτυακοί αναγνώστες και θεατές το κάτωθι βίντεο του γέροντα Ιωάννη, του Ηγούμενου των αοράτων ασκητών του Αγίου Όρους, του περιβολιού της Παναγίας μας, της Μητέρας όλων μας.  Στο βίντεο αυτό ο ασκητής του Αγίου Όρους, ο μοναχός των σπηλαίων και των απόκρημνων περιοχών του περιβολιού της Βασίλισσας των Ουρανών, κηρύττει ειλικρινή και έμπρακτη μετάνοια....
 
Ξεσκεπάζει τους μεγαλόσχημους ιερωμένους που προσκύνησαν τον ταλμουδοκαμπαλισμό των Σιωνιστών και απαρνήθηκαν τον Εσταυρωμένο για τις αμαρτίες μας, Θεάνθρωπο Χριστό μας. 
Αποκαλύπτει το σατανικό πολιτικοθρησκευτικοστρατιωτικό μόρφωμα του Ισλάμ, τη θρησκεία του μίσους και του θανάτου, που εμφύτευσαν δια της βίας οι αριστεροφασίστες του Τσιπρ Γιονγκ Ουν στην αγιοτόκο Πατρίδα μας. 
Ξεσκεπάζει τον εγκληματία και αιμοδιψή Αλλάχ και τον πόρνο, παιδεραστή και ανθρωποκτόνο ψευτοπροφήτη του Μωάμεθ που στην πραγματικότητα είναι το αιδοίο της θεότητας των 72 παρθένων του ισλαμικού "παραδείσου".
Αυτό είναι το ιερό "αιδοίον" του κολασμένου μουσουλμανικού παραδείσου που για πάρτη του οι Τζιχαντιστές κόβουν κεφάλια και εκρήγνυνται σκορπώντας τον όλεθρο στους "απίστους".
Στηλιτεύει την προσκυνημένη στη Παγκόσμια Νέα Τάξη και συμπλέουσα με τους Συριζοναζί και τους ΝουΔούλους συμπαραστάτες τους, Διοικούσα Εκκλησία του αιρεσιάρχη Βοθρολομαίου-Βαρθολομαίου (του πολέμιου των Αγίων Πατέρων και δωρίζοντος το Κοράνιο) και του ισλαμολάγνου, αριστερόφιλου και αρνητή του Σταυρού (που παρουσιάστηκε χωρίς να φοράει σταυρό για να μην ενοχληθούν τα ισλαμολαθρομεταναστάκια) Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου της υποταγμένης στο πεντάκτινο αστέρι Ελλαδικής Εκκλησίας.
Αποκαλύπτει τους εχθρούς της Μιας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας, του αυθεντικού Σώματος του Χριστού, τους οικουμενιστές και τους ψευτοαντιοικουμενιστές.
Ξεσκεπάζει όλους τους προβατόσχημους λυκοποιμένες που το παίζουν αντιοικουμενιστές, αντισιωνιστές και ισλαμοτεμενοφάγοι και είναι κολλημένοι στους δεσποτικούς τους θρόνους, χωρίς να δίνουν δεκάρα για το χειμαζόμενο Ποίμνιο.
Κατακεραυνώνει τους νενέκους αριστεροδεξιούς ελληνόφωνους πολιτικούς νάνους που θεσμοθέτησαν τη διαστροφή και την ανωμαλία και ανύψωσαν σε θεότητα τα δυο κοκκόρια που γέννησαν το αυγό, τους δυο κίναιδους, θετούς πατέρες των παιδιών μας.
Κατακεραυνώνει όλους αυτούς που μετέτρεψαν τον ένδοξο δικέφαλο αετό της Αγίας Ρωμανίας μας σε ένα δικέφαλο, δίπατο, τερψίπρωκτο ομοφυλοφιλικό τέρας. 
Στηλιτεύει όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι αι δυο σούφραι ενώθησαν εις μιαν με τον ομόφυλο γάμο και όλοι εμείς οφείλουμε να είμαστε πεσμένοι στα τέσσερα και να δοξάζουμε το μεγαλείο του σοδομικού έρωτα, ειδάλλως θα καταδικαστούμε ως φασίστες, ρατσιστές και σεξιστές.
Ο Ιωάννης όλων των Ελλήνων είναι εδώ, μας παροτρύνει να αφυπνιστούμε, να μετανοήσουμε, να εξομολογηθούμε τις αμαρτίες μας και να καθαρίσουμε τη ψυχή μας με το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου μας.
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.
ΒΙΝΤΕΟ>>

https://www.facebook.com/100006395476358/videos/1939251629631334/?pnref=story

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΤΩΝ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ,ΑΠΛΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive