Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Γκάφα της ΕΛ.ΑΣ.: Ξέχασαν τον τέταρτο ληστή του Π. Φαλήρου στη ντουλάπα! ΒΙΝΤΕΟ


Κρυμμένος στην ντουλάπα του σπιτιού που διέπραξαν την ένοπλη ληστεία ήταν επί 14 ώρες ο τέταρτος εκ των δραστών στο Παλαιό Φάληρο, χωρίς να τον πάρουν είδηση οι αστυνομικοί, που υποτίθεται ότι είχαν κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα. Μάλιστα, η Σήμανση είχε πάρει αποτυπώματα από τις πόρτες τις ντουλάπας, αλλά κανείς δεν κοίταξε πιο μέσα....


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στο διαμέρισμα όπου είχαν ακινητοποιήσει τη γυναίκα και την οικιακή βοηθό χτες το πρωί οι τέσσερις ληστές, στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, εισέβαλαν πάνω από 20 αστυνομικοί, που είχαν ειδοποιηθεί από τον γιο της 64χρονης, ο οποίος έβλεπε από τις κάμερες τη ληστεία.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους ληστές στα μπαλκόνια και συνέλαβαν τους δύο, στον τέταρτο όροφο. Στη συνέχεια, έψαξαν όλα τα διαμερίσματα σχολαστικά, μέχρι που βρήκαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου νεκρό τον τρίτο ληστή. Στο διαμέρισμα της ληστείας, όμως, δεν σκέφτηκε κανείς να ψάξει.



Γύρω στις 11 χτες το βράδυ και αφού είχε τελειώσει και η Σήμανση η 64χρονη και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν στο σπίτι. Τότε, έγινε και η εκπληκτική αποκάλυψη από τον γιο της 64χρονης γυναίκας, ο οποίος άνοιξε την ντουλάπα γιατί κάτι του μύριζε και έπεσε πάνω στον ληστή, ο οποίος δεν είχε βγάλει ούτε λεπτό την κουκούλα και έτσι δεν είδε το πρόσωπο του.

Όπως αποδείχτηκε ο δράστης είχε αφοδεύσει μέσα στην ντουλάπα, πιθανόν από την αγωνία του και αυτό μύρισε στον γιο της γυναίκας.

Μόλις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο ληστής τον απείλησε με όπλο, διατάζοντας τον να μην φωνάξει, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ακόμα στη γειτονιά.

Ο γιος της 64χρονης ειδοποίησε την αστυνομία όταν ο δράστης έφυγε, αλλά ήταν πλέον αργά. Για την υπόθεση διατάχθηκε έρευνα από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και αυτή την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις από την Ασφάλεια για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ..........................Α ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive