Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σπείρα Ρουμάνων ρήμαζε σπίτια με τη «μέθοδο του μανικιούρ»

Η μέθοδος του... μανικιούρ ήταν το ευφάνταστο κόλπο που σκαρφίστηκε μια συμμορία Ρουμάνων, για να ξαφρίζει σπίτια στην Αθήνα και την περιφέρεια, όπου διέπραξε δεκάδες κλοπές και ληστείες...

Η σπείρα, που αποτελούνταν από 12 άτομα και εξαρθρώθηκε προ ημερών από την Αστυνομία, είχε τυπώσει διαφημιστικά φυλλάδια για δήθεν περιποίηση νυχιών και με το πρόσχημα της διανομής τους τα μέλη της μπαινόβγαιναν ανενόχλητα στις πολυκατοικίες, όπου εντόπιζαν τα διαμερίσματα-στόχους.
Βασικό ρόλο στο κόλπο είχαν δύο εντυπωσιακές γυναίκες, ηλικίας 31 και 36 ετών, οι οποίες είχαν αναλάβει τη διανομή των διαφημιστικών. Οι δύο Ρουμάνες ανέβαιναν στα διαμερίσματα των πιο ψηλών ορόφων, τα οποία συνήθως αγοράζουν οι πιο ευκατάστατοι, και στερέωναν στην πόρτα τα φυλλάδια για το μανικιούρ.
Υστερα από μια σχετικά σύντομη βόλτα, επέστρεφαν στα διαμερίσματα όπου είχαν ρίξει τα φυλλάδια και κοίταζαν εάν αυτά είχαν μείνει στη θέση τους ή όχι. Αν παρέμεναν στη θέση τους, σήμαινε ότι οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και τότε οι γυναίκες καλούσαν τους συνεργούς τους, που προχωρούσαν στη διάρρηξη του διαμερίσματος!
Σε μια περίπτωση, μάλιστα, μία από τις δύο γυναίκες υποχρεώθηκε να κάνει όντως μανικιούρ σε μια... πελάτισσα, που είχε πάρει το διαφημιστικό φυλλάδιο! Την εντολή να πάει στο ραντεβού έδωσε ο αρχηγός της συμμορίας, προκειμένου να μην κινηθούν υποψίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive