rottating banner

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Δείτε τι εφαρμόζεται τώρα στη Γερμανία που αφορά άμεσα την Ελλάδα. Είναι απλά θέμα χρόνου.

Δείτε τι εφαρμόζεται τώρα στη Γερμανία που αφορά άμεσα την Ελλάδα
Οι ομοσπονδιακές και τοπικές αρχές στη Γερμανία δαπάνησαν περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ (περίπου 32 δις δολάρια) για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες το 2016, σύμφωνα με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χθες.  "Πιστεύω πως έχουμε δαπανήσει (...) ομοσπονδιακά κρατίδια και τοπικές κοινότητες συνολικά (...) 30 δισεκατομμύρια ευρώ", είπε ο Σόιμπλε...
στην Ουάσιγκτον, σε ομιλία του στο Carnegie Europe Program.  Από την ανακοίνωση το 2015 της πολιτικής ανοιχτών θυρών σε πρόσφυγες, η Γερμανία έχει αποδειχθεί σημαντικός προορισμός για τους πρόσφυγες. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, ο αριθμός των προσφύγων που εισήλθαν στη Γερμανία το 2016 ανέρχεται σε 280.000, σε σχέση με τις 890.000 αφίξεις το 2015.  Σε ξεχωριστή ανακοίνωση χθες, το γερμανικό Ινστιτούτο Ερευνών για την Απασχόληση (IAB) δήλωσε ότι βάσει της ανάλυσης επισήμων στοιχείων, η πρόβλεψη ότι 50% των προσφύγων που θα αιτηθούν άσυλο θα έχουν βρει εργασία τα επόμενα πέντε χρόνια αποτελεί εφικτό στόχο.  Το Ινστιτούτο κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό μετά τη μελέτη της εμπειρίας της χώρας στην ενσωμάτωση μεγάλων αριθμών προσφύγων και συγκρίνοντάς το με στατιστικές που κατατέθηκαν από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες.  "Βάσει της εμπειρίας αυτής, ένα ποσοστό απασχόλησης 50% μεταξύ προσφύγων σε περίπου πέντε χρόνια φαίνεται ρεαλιστικό", είπαν οι συγγραφείς της έρευνας, προσθέτοντας ότι ο ρυθμός αυτός θα μπορούσε να μειωθεί από έναν ιδιαίτερα υψηλό αριθμό αιτούντων άσυλο και από την επένδυση που χρειάζεται ώστε να ενσωματωθούν στην αγορά εργασίας.  Οι ερευνητές του IAB είπαν ότι βασίστηκαν σε συνεντεύξεις με πρόσφυγες από χώρες που δεν αποτελούν μέλη της ΕΕ όπως η Συρία και η Ερυθραία, που έδειξαν ότι 80.000 άτομα ή 12% όσων ήρθαν στη Γερμανία μεταξύ του Ιανουάριου του 2015 και του Δεκέμβριου του 2016 είχαν βρει εργασία.  Από όσους εισήλθαν στη Γερμανία το 2015, 10% είχαν εργασία κατά το διάστημα που ερωτήθηκαν το καλοκαίρι και φθινόπωρο του 2016. Μεταξύ όσων ήρθαν το 2014 και το 2013, είχαν βρεί εργασία 22% και 31% αντίστοιχα, σε μια ανοδική τάση της απασχόλησης, όπως είπαν οι ερευνητές.

3 σχόλια:

 1. θα προσπαθήσουν και εδώ να τους βρούν δουλειά,αλλά δεν θα υπάρχει...φοβάμαι οτι θα φάμε ο ένας τον άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΣ
  Το ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΙΜPERIUM oργανώνει μεταξύ άλλων την ΕΙΣΒΟΛΗ και μελλοντική σφαγή των Ευρωπαικών εθνών, την γενοκτονία τους.Αυτά προκύπτουν από τις δηλώσεις της Εβραίας Barbara Spekter .Οι εβραίοι αποφασίζουν να μας βάλουν στον ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΓΥΨΟ ,αυτά λέει η ακτιβίστρια Barbara.Απολαύστε την
  American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies
  https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ !!!!!!
  ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ
  ΟΙ ΤΗΣ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΧ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
  ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive