Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Κατσαπλιάδες...


Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είδε μπροστά του τον Μάκη Μπαλαούρα, του είπε γελώντας : «Μπαλαούρα, να δώσεις τα λεφτά πίσω γρήγορα. Εσύ φταίς που χρεοκόπησε η χώρα». Δεν υπάρχει πια λέξη να περιγράψει αυτό το είδος των πολιτικών. Δεν υπάρχει λέξη που δεν την... έχουμε αναφέρει. Δεν υπάρχει καμία αίσθηση ντροπής μέσα τους. Καμία αξιοπρέπεια. Ίχνος τσίπας....
Η συναισθηματική τους ευφυΐα είναι ανύπαρκτη. Το μόνο που τους περισσεύει είναι το θράσος και η διάθεσή τους να μας περιγελούν με ειρωνικές ατάκες πεζοδρομίου και αλητείας.
Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είναι κανείς ''κύριος'' και ''κυρία''. Δεν έχουν αυτοσεβασμό γι'αυτό δεν σέβονται και κανεναν μας. Τα μόνα που ποθούν είναι η εξουσία και ό,τι αυτή τους προσφέρει : χρήματα, πολυτέλεια, ταξίδια κ,λπ.
Είναι αδίστακτοι κατσαπλιάδες. Και δεν φοβούνται να το φωνάξουν δυνατά. Δεν τους αγγίζει κανείς αρνητικός χαρακτηρισμός. 
Μια Τούρκικη παροιμία λέει ''όποιος δεν έχει ντροπή, έχει συμφέρον''. Θα μπορούσε να είναι το σύνθημά τους.
(Συγχύστηκα νυχτιάτικα πάλι )

Maria Kiriakidoy 

3 σχόλια:

  1. Αληθεια ειναι οτι ειναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ και κομμα προς αποφυγην,αλλα δεν φταινε αυτοι για την χρεοκοπια της χωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς τους ψηφίσαμε. Εμείς τους βγάλαμε. Εμείς τους αναθεσαμε την διακυβέρνηση της Ελλάδας. Ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κάθε κυβέρνηση ορκίζεται να τηρεί πίστη στο σύνταγμα και τους νόμους, για το καλό της πατρίδος και του λαού.Δεν ορκιζεται όμως και πως πρέπει να την τιμωρήσουμε, αν δεν τηρήσει τον όρκο της.?? Άρα δεν έχει νε φοβάται κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive