Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. Τρεις κι ο κούκος στην εκδήλωση κρεατοφαγίας των άθεων στη Θεσσαλονίκη – «Γύρισαν την πλάτη» στους άθεους οι πολίτες – Τι δήλωσε η εκπρόσωπός τους (βίντεο)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.  Αποτυχημένο αποδείχθηκε το κάλεσμα κρεατοφαγίας της «ένωσης άθεων» ανήμερα την Μ. Παρασκευή, που σκοπό είχε να διχάσει την κοινωνία χωρίζοντάς την σε στρατόπεδα χριστιανών και άθεων. Δεκαπέντε πολίτες όλοι κι όλοι...
που δηλώνουν άθεοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση κρεατοφαγίας. Σε δηλώσεις τους μεταξύ άλλων τόνισαν ότι δεν θέλουν να τους κοιτάνε με μισό μάτι στο γραφείο εάν φάνε ένα σάντουιτς με ζαμπόν και ότι βαρέθηκαν να βλέπουν τις ίδιες ταινίες για τη σταύρωση κάθε χρόνο στην τηλεόραση.Τα 15 άτομα κατευθύνθηκαν σε ταβέρνα της πλατείας Άθωνος για να δειπνήσουν. Δείτε τη δήλωση της εκπροσώπου της ένωσης άθεων, Αναστασίας Ντάνου.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive