Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΡΟΜΟ & ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΦΩΤΟ


Το τηλεοπτικό δίκτυο 5TV "Πέμπτο Κανάλι", δημοσίευσε, στην σελίδα του στο Twitter, φωτογραφία του εκρηκτικού μηχανισμού που εντοπίσθηκε στη στάση του μετρό "Πλόσαντ Βαστάνια" της Αγίας Πετρούπολης και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς....
Νωρίτερα, δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από είκοσι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε συρμό τη στιγμή που βρισκόταν ανάμεσα σε δύο σταθμούς, τον Σενάγια Πλόσαντ και εκείνον του Τεχνολογικού Ινστιτούτου, στα νοτιοδυτικά της πόλης. Οι αρχές της Αγίας Πετρούπολης κήρυξαν τριήμερο πένθος στην πόλη μετά την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνήτη, Αντρέι Κιμπίτοφ στον λογαριασμό του στο Twitter. "Με εντολή του κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης Γκεόργκι Πολτάφτσενκο, από αύριο κηρύσσεται τριήμερο πένθος" αναφέρεται στον λογαριασμό του.
Δείτε
Πηγή: twitter.com/5tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive