Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Μπλεγμένος ΑΣΧΗΜΑ σε ύποπτες υποθέσεις ο Μαχέντ Χαλίλ που «φιλοξένησε» Παππά-Αρτεμίου


Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας Μαχέντ Χαλίλ κατάφερε να πλουτίσει χάρη στη διαπλεκόμενη σχέση που έχει με το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Ο Χαλίλ ελέγχει τεράστιες επιχειρήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν συμβάσεις με τα υπουργεία της κυβέρνησης Μαδούρο....
Οι αμερικανικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχουν απαγορεύσει στον Χαλίλ την είσοδό του στις ΗΠΑ καθώς το όνομά του εμπλέκεται σε υποθέσεις ξεπλύματος βρόμικου χρήματος αλλά και άλλες σοβαρότατες υποθέσεις. 
Μάλιστα, ένα από τα ιδιωτικά αεροσκάφη του Λιβανέζου επιχειρηματία είχε κρατηθεί στις ΗΠΑ για να ελεγχθεί από την αμερικανική DEA για ναρκωτικά, και για τον σκοπό αυτό είχαν ξηλώσει σχεδόν όλα τα καθίσματα.
Το όνομα του Χαλίλ είχε εμπλακεί και στην υπόθεση με τα 800 κιλά κοκαΐνης, που κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να μεταφέρουν το 2015 στις ΗΠΑ τα δύο ανίψια της συζύγου του Νικολάς Μαδούρο με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος. 
Δημοσιεύματα στη Βενεζουέλα ανέφεραν ότι το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν οι δύο συγγενείς του Μαδούρο ανήκε σε εταιρία του Χαλίλ, ωστόσο ο επιχειρηματίας διέψευσε τις πληροφορίες αυτές και υποστήριξε πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος το είχε πουλήσει πριν από χρόνια και δεν του ανήκε πλέον.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αμερικανικές Αρχές παρακολουθούν ακόμη και σήμερα τις δραστηριότητες και τις επαφές του Μαχέντ Χαλίλ, αφού συνεχίζουν να ερευνούν την πιθανή εμπλοκή του σε πολύ σοβαρές υποθέσεις.
ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ
iasonasvel@yahoo.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive