Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Aν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα γελιέσαι! - Έρχονται τα γυναικεία τζιν με φερμουάρ στα... οπίσθια! (φωτό)


Και πάνω που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται και αυτό: Τα νέα τζιν παντελόνια με το φερμουάρ από... πίσω! ΠΕΡΙΜΕΝΩ το ... "φυσιολογικό" φερμουάρ ΜΠΡΟΣΤΑ. Καλά διαβάσατε, με αφορμή τις τόσες... κυρίες που ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας...
από οποιαδήποτε οπτική γωνία το πόσο καλλίπυγες είναι, η εταιρεία Levi's προχώρησε σε μία καινοτόμο κίνηση.
Σε συνεργασία με την Vetements, κατασκεύασαν το νέο τζιν για γυναίκες, που δίνει την ευκαιρία σε όσες κυρίες το επιθυμούν, να... πάρουν τον αέρα τους, ή ακόμα και να μη χάνουν χρόνο σε ιδιαίτερα βιαστικές περιστάσεις!
Μάλιστα η ιδέα είναι τόσο «υπέροχη» που η εταιρεία έσπευσε να θέσει την τιμή του παντελονιού στα 1.500 δολάρια το κομμάτι, ώστε να το καταστήσει high fashion item.

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω πως όλοι έχουν την λάθος ιδέα για αυτό το σχέδιο στα τζιν. Η ιδέα όντως ακούγεται γελοία στην αρχή αλλά δεν νομίζω να κατασκευάστηκαν με την λογική ό,τι ο κόσμος θα τα φορούσε με ανοιχτό το φερμουάρ. Ευχαριστώ για το post παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive