Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΠΟΥ βοσκάει ο χοιροβοσκός Πολάκης; «Εσβησε από ολιγωρία των γιατρών η 8χρονη Μαρία»,καταγγέλλουν οι γονείς της


Οι γονείς της οκτάχρονης που πέθανε από γρίπη καταγγέλλουν ότι την είχαν διώξει από το Καραμανδάνειο.  Το παιδί μου ήταν γερό και πέθανε για το τίποτα, ειλικρινά για το τίποτα... Θα κηδέψω και θα θρηνήσω πρώτα την κόρη μου και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους». Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας της οκτάχρονης Μαρίας...
που έσβησε την περασμένη Τρίτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο της Πάτρας, χτυπημένη από τη γρίπη H1N1.  Οι συγγενείς του παιδιού καταγγέλλουν ότι οι γιατροί έδειξαν ολιγωρία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου αρχικά είχε νοσηλευτεί. Ο θείος της μικρής δήλωσε ότι το παιδί ήταν υγιέστατο και ότι «οι γονείς της την είχαν πάει στο νοσοκομείο αλλά την είχαν διώξει τέσσερις πέντε φορές. Μάλιστα και την ημέρα που έγινε η εισαγωγή την είχαν διώξει νωρίτερα από το νοσοκομείο».  Σύμφωνα με πληροφορίες, φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου της οκτάχρονης Μαρίας, που ήταν μαθήτρια της Β' Δημοτικού, αναμένεται να δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ολοκληρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Χθες η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας (ΥΠΕ) διέταξε «την πλήρη διερεύνηση των αιτίων του θανάτου της 8χρονης και την απόδοση ευθυνών εφόσον προκύψουν».  Η κηδεία της μικρής Μαρίας έγινε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων της Πάτρας, όπου δάσκαλοι, φίλοι και συγγενείς σοκαρισμένοι τη συνόδεψαν στην τελευταία κατοικία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive