Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. Πωλείται παρθένα αντί 5.000 € - Πληροφορίες εντός (της Ευρωπαϊκής Ένωσης). ΒΙΝΤΕΟ. Του Παύλου Κιρκασίδη

Οι άντρες κανονικοί σκλάβοι ή αυτόχειρες, οι γυναίκες πόρνες και από όσο πιο μικρή ηλικία γίνεται, ώστε να καλύπτονται όλων των ειδών τα «γούστα». Αν αυτό ήταν το πλάνο της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης για τον ευρωπαϊκό νότο, σε μεγάλο βαθμό οι εγκληματίες ευρωμαφιόζοι, και από κοινού με τα κοστουμαρισμένα τσιράκια τους σε ρόλο πλασιέ του ευρωπαϊκού ιδεώδους και «οράματος», μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το κατάφεραν...
Και «ξαφνικά», ειδήσεις που θα μπορούσαν να έρχονται μόνο από προηγούμενους αιώνες και να αφορούν άλλα πολιτισμικά κεκτημένα, πέφτουν μπροστά μας όλο και πιο συχνά, και μάλιστα χωρίς εμείς πλέον να σκοντάφτουμε επάνω τους, προφανώς έχοντας μάθει πλέον να περπατάμε ανάμεσα στα σκατά χωρίς να λερωνόμαστε, (χωρίς;), ή με άλλα λόγια και κατά τη γνωστή ρήση, έχοντας πάψει να τρομάζουμε από την εικόνα του τέρατος αφού όσο πάμε του μοιάζουμε όλο και περισσότερο. 

Μια τέτοια είδηση, μάς έρχεται από την επίσης πολύπαθη οικονομικά Ισπανία και δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο hoax, αλλά για αναφορά του ίδιου του Αστυνομικού Δελτίου της χώρας. 

«Η Ισπανική Αστυνομία εξάρθρωσε κύκλωμα πορνείας το οποίο, ανάμεσα σε διάφορες "υψηλού επιπέδου" (sic) σεξουαλικές υπηρεσίες που διαφήμιζε μέσω του Διαδικτύου και σε σχετικό γκρουπ , είχε βγάλει προς πώληση την παρθενία 16χρονης έφηβης ορίζοντας μάλιστα την τιμή της στα 5.000 ευρώ». 

Το απίστευτο (γιατί «απίστευτο» ανόητε αρθρογράφε;) αυτό ανθρώπινο παζάρι έγινε στην περιοχή της παραθαλάσσιας πόλης Μαρμπέγια στα νότια της Ισπανίας λίγα μίλια δηλαδή πιο κάτω από το καπηλειό του Λίλας Σπάστια όπου η Κάρμεν κάποτε χόρεψε για να σαγηνέψει και να παραπλανήσει τον αφελή στρατιώτη Χοσέ, όχι για να κερδίσει κάποια χρήματα αλλά για να υπερασπιστεί τον πραγματικό έρωτά της, και τελικά να πεθάνει και γι' αυτόν. 

Όλα αυτά όμως ανήκουν σε μυθοπλασίες του προπροηγούμενου αιώνα. Και η δική μας πραγματικότητα δεν μπορεί να ανήκει σε αυτόν. Αλλά ακόμη πιο πίσω. Όχι γιατί τον προπροηγούμενο αιώνα δεν υπήρχε δουλεμπόριο. «Αραπάδων», ή «παρθένων» ή ακόμη και μικρών παιδιών που πουλιόντουσαν σε προύχοντες για «κάθε χρήση». Αλλά επειδή τον προπροηγούμενο αιώνα, οι δουλέμποροι αυτοί, δεν έντυναν τις αληθινές τους προθέσεις τους με ομορφοφτιαγμένες λέξεις, όπως «ανάπτυξη», «ευρωπαϊκή οικογένεια», «μεταρρυθμίσεις», «αναδιάρθρωση οικονομίας» κλπ. Και ακριβώς γι' αυτό, τα εγκλήματά τους ήταν μικρότερα. Ναι, ήταν εγκληματίες αλλά τουλάχιστον δεν ήταν ψεύτες.

Η είδηση συνεχίζει λέγοντας πως η άτυχη κοπέλα που αναγκάστηκε να βγάλει στο σφυρί την ίδια της την ψυχή, (προφανώς πειθόμενη τοις των ευρωμαφιόζων ρήμασι περί νεανικής «επιχειρηματικότητας» και λοιπά σταρτάπ καινοτόμα παπατζιλίκια), αρχικά συνελήφθη αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερη, καθώς δεν επρόκειτο παρά για το απόλυτο θύμα της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.  Όχι εκείνης που «εξαρθρώθηκε». Αλλά της άλλης που εξακολουθεί από τις Βρυξέλλες να εξαθλιώνει όλο και περισσότερο τους λαούς του Νότου, που πλέον καλούνται να... επιλέξουν, ή τον πλήρη και σε κάθε επίπεδο εξανδραποδισμό τους ή την αυτοκτονία. 

Μόνο που, δυστυχώς γι' αυτούς, η Ιστορία είναι γραμμένη από ανατροπές. Ανατροπές κτηνωδών λογικών, ανατροπές δολοφονικών υπολογισμών, ανατροπές ηλίθιων βεβαιοτήτων. Που δεν τους αφήνουν κανένα περιθώριο να σκεφτούν, ούτε καν ως πιθανότητα, πως την ώρα που εκείνοι μάς παίρνουν την παρθενιά, εμείς μπορεί να τους πάρουμε το κεφάλι. «Αβάδιστα, ακούραστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive